Sport

FCSB, victorie în amicalul cu Alexandria. Ganea a debutat la liderul din SuperLiga

Echipele din prima ligă profită de pauza competițională pentru a disputa meciuri de pregătire.
10.09.2023 | 22:54
FCSB victorie in amicalul cu Alexandria Ganea a debutat la liderul din SuperLiga
FCSB a jucat un amical cu CSM Alexandria. Foto: sportpicture.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a jucat un amical cu CSM Alexandria, în baza din Berceni, sâmbătă, de la ora 11:00. Elevii lui Elias Charalambous s-au impus cu 2-1. Mai muți juniori au fost folosiți.

FCSB, victorie în amical

Cuplul de antrenori Elias Charalambous – Mihai Pintilii au testat înlocuitorii pentru jucătorii convocați la echipa națională. S-au descurcat bine, echipa câștigând cu 2-1 meciul.

ADVERTISEMENT

Primul gol a fost marcat de croatul Damjan Djokovic, în minutul 32. Șase minute mai târziu, a marcat și Tavi Popescu, jucătorul lăsat acasă de selecționerii Edi Iordănescu și Daniel Pancu.

În partea a doua, atacantul Petre Simon a redus din diferență, în minutul 69, dar echipa lui Ștefan Odoroaba nu au reușit să învingă liderul din SuperLigă.

ADVERTISEMENT

La FCSB a debutat Cristian Ganea, ultimul transfer al verii. El a intrat în partea a doua a meciului, după ce a fost folosit titular Ionuț Panțîru, jucătorul care nu a mai jucat un meci oficial de mai bine de doi ani.

Alți titulari obișnuiți au jucat la FCSB: Adrian Șut, Damjan Djokovic, Joyskim Dawa, Alexandru Băluță ori Octavian Popescu. Pe lângă ei și mulți juniori: Lixandru, Toma, Ciobanu ori Necșulescu.

ADVERTISEMENT

Așa a arătat echipa de start de la FCSB: Udrea – Crețu, Ngezana, Haruț, Panțîru – Șut, Djokovic, Lixandru – M. Toma, A. Băluță, Oct. Popescu. Au mai intrat Andrei Vlad, Cristi Ganea, Joyskim Dawa, Luca Ciobanu, Robert Necșulescu, Denis Colibășanu, Andrei Pandele și Luca Ilie.

Becali nu a vrut să scape de Compagno și Dawa

FCSB a fost aproape să se se despartă de Compagno și Dawa, dar Gigi Becali a refuzat spunând că nu are cum să îi înlocuiască pe cei doi. Becali a cerut cinci milioane de euro în schimbul lui Joyskim Dawa.

ADVERTISEMENT

Cine îl dă pe Compagno acum? Îl dau eu pe Compagno? Doamne-fereşte. Dacă era perioadă de transferuri, să iau altul, da. Dar cum să îl dau în situaţia asta, când sunt la campionat. Nu dau niciun jucător. Poveşti.

Şi de Dawa a fost. I-am zis că are 5 milioane de euro clauza. Ei îmi spuneau că nu este problemă. Dar nu dau, nimic. Atât am cerut pe el”, a declarat patronul de 65 de ani în exclusivitate pentru FANATIK.

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.55 este cota pentru ”X2” la meciul Farul Constanța – FCSB, de pe 17 septembrie.
ADVERTISEMENT
Tags: