Sport

Transferul lui Bogdan Stancu la FCSB a intrat în impas. Gigi Becali nu mai vrea să-l aștepte

Dorit insistent de două echipe din prima ligă turcă, Bogdan Stancu are șanse tot mai mici să revină la FCSB. În plus, Gigi Becali nu mai pare să aștepte un răspuns din partea atacantului
15.06.2021 | 23:34
Transferul lui Bogdan Stancu la FCSB a intrat in impas Gigi Becali nu mai vrea sal astepte
ADVERTISEMENT

Văzut drept omul potrivit pentru a întări compartimentul ofensiv în viitorul sezon, Bogdan Stancu se îndepărtează pe zi ce trece de FCSB. Curtat de două echipe care evoluează în prima ligă din Turcia, așa cum FANATIK a dezvăluit, în exclusivitate, pe 10 iunie, „vârful” de 33 de ani a evitat să-i ofere un răspuns concret lui Gigi Becali, deși oferta acestuia nu era deloc de neglijat.

Concret, pentru a-și readuce jucătorul pe care în 2011 l-a cedat turcilor de la Galatasaray, în schimbul unei sume de 5.000.000 de euro, patronul roș-albaștrilor ar fi fost dispus să „pună pe masă” un salariu lunar de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cotat la 450.000, conform Transfermarkt.com, „Motanul” a reușit să înscrie de șapte ori și a furnizat trei pase decisive în cele 24 de meciuri bifate pentru Genclerbirligi în stagiunea recent încheiată.

Gigi Becali nu mai are răbdare cu Bogdan Stancu. Transferul a intrat în impas

Bogdan Stancu nu a mai dat niciun semn de viață, asta înseamnă că nu vrea să vină”, a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro, semn că transferul fostului internațional român are șanse foarte mici de reușită.

ADVERTISEMENT

De altfel, FANATIK dezvăluia că acesta ar fi tentat să semneze prelungirea contractului cu actuala sa echipă, chiar dacă ar urma să evolueze în liga a doua turcă. Totul depinde, însă, de rezultatul alegerilor care au loc în cadrul clubului.

Cică acolo îi dă 450 de mii. El spune că i-a dat cuvântul unui bașkan. Cu ăla a câștigat 4 milioane cât a fost în Turcia. A spus că nu poate să își încalce cuvântul”, explica patronul FCSB-ului în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

Goztepe Izmir insistă pentru transferul românului

Cu alte cuvinte, în cazul în care bașkanul Murat Cavcav nu va mai continua la cârma lui Genclerbirligi, „Motanul” se va vedea nevoit să se îndrepte spre o nouă destinație. Și are de unde alege, întrucât Goztepe Izmir, echipă care a încheiat sezonul pe locul 10 în Superliga din Turcia, a intrat în cursa pentru semnătura sa.

Am vorbit cu Stancu, m-a sunat și i-am mărit la 30.000 de euro, nu îmi dă răspunsul azi. Mi-a spus că a vorbit și cu familia. El crede că va rămâne acolo, are ceva informații, probabil.

ADVERTISEMENT

Băiatul mai are contract, nu poate acum , a promis ceva la oamenii ăia, că este legat de echipa aia. Sunt alegeri pe data de 15 iunie la turci. Acum m-a sunat și mi-a spus că un procent mare rămâne în Turcia, dar cine știe, că nu evită probabilitatea să revină la noi.

Eu îl aștept până pe 15 (n.r. iunie). El mi-a spus ”nea Gigi, un singur lucru să știi, eu nu trădez Steaua (n.r. FCSB) și voi juca în România doar la Steaua. Ne trebuie doar un atacant, ar da 40 de goluri Bogdan Stancu la noi”, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT