Fotbal international

Transferul lui Eden Hazard depinde de fratele său! Condiţiile în care ar putea ajunge la Real Madrid

25.12.2018 | 18:52
Transferul lui Eden Hazard depinde de fratele sau Conditiile in care ar putea ajunge la Real Madrid

Nu este de mult o noutate faptul că Real Madrid îl vrea cu insistenţă pe starul belgian de la Chelsea Eden Hazard şi că jucătorul vrea şi el pe Santiago Bernabeu, însă pentru ca transferul să se poată face Eden depinde de fratele său, Thorgan! Nu este nici o exagerare, pur şi simplu concursul de împrejurări care să ducă la bun sfârşit această mutare de top chiar începând din iarna lui 2019 implică obligatoriu în ecuaţie prezenţa lui Thorgan Hazard, care joacă din 2014 la Borussia Monchengladbach.

De ce are nevoie Eden de ajutorul fratelui său? Pentru că Thorgan Hazard a progresat foarte mult de când joacă la Borussia Monchengladbach, unde a devenit liderul echipei şi astfel a atras serios atenţia oficialilor liderului din Bundesliga, Borussia Dortmund. La Dortmund a devenit de vreo doi ani încoace un nume foarte important internaţionalul american Christian Pulisic, intrat în vizorul multor forţe de pe continent.

Transferul lui Eden Hazard depinde de Thorgan Hazard, care joacă la Monchengladbach

Dacă Dortmund îl ia pe Thorgan Hazard poate negocia plecarea lui Christian Pulisic pe un preţ bun, de minim 80 de milioane euro. Iar clubul care îl doreşte în mod insistent pe american este tocmai Chelsea, adică echipa unde joacă în prezent Eden Hazard!

Transferul lui Eden Hazard depinde de fratele său Thorgan. Totul se va mişca dacă Thorgan va ajunge la Dortmund
Transferul lui Eden Hazard depinde de fratele său Thorgan.

Punând mâna pe Pulisic, fotbalist care are şi atuul tinereţii sale, Chelsea poate, în sfârşit, să dea undă verde lui Eden Hazard spre Real Madrid sau spre un alt club care va face o ofertă mai bună decât 170 de milioane propuse de galactici. Şi iată cum totul pleacă de la Hazard cel mic pentru a ajunge la Hazard cel mare. Cu alte cuvinte, e nevoie de mult…hazard ca lucrurile să iasă aşa cum şi-ar dori şi Dortmund, şi Chelsea şi Real Madrid şi jucătorii implicaţi în caruselul acestor mutări. Cu Hazard la mijloc, lângă Modric, Santiago Solari ar avea o importantă armă în plus atât în La Liga cât şi în Champions League.