Fotbal international

Transferuri noi la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce mutări face după tragerea la sorţi pentru Europa League + un jucător pleacă: “La revedere”

05.08.2019 | 15:59
Transferuri noi la FCSB Gigi Becali a dezvaluit ce mutari face dupa tragerea la sorti pentru Europa League  un jucator pleaca La revedere

Imediat după ce a aflat cu cine va juca în play-off-ul Europa League, Gigi Becali a anunțat noi transferuri, în cadrul emisiunii DigiSport Matinal, declarând că fundașul Alexandru Stan, care a fost până nu demult accidentat, trebuie să plece de la echipă, pentru că nu mai are loc unde să joace.

Dezvăluirea făcută de Gigi Becali: „Stan trebuie să plece!”

„Acum, pentru că am căzut cu portughezii, voi aduce cel puțin un fundaș central, poate chiar doi. Nu-i cunosc cine sunt, dar avem nevoie. Voi face investiţii. Avem nevoie de mult timp de fundaşi centrali. Stan trebuie să plece! Ce să mai facă el la Steaua? La revedere cu el! A venit Panțîru, a venit Soiledis, revine și Momcilovici. La revedere cu Stan.”, a declarat acesta.

Este o decizie surprinzătoare pentru că în sezonul trecut Alexandru Stan devenise un om important al echipei, iar patronul părea mulțumit de prestațiile lui. Din nefericire pentru acesta, a suferit o accidentare la genunchiul drept care l-a ținut departe de teren, însă fundașul revenise la antrenamentele roș-albaștrilor chiar înainte de meciul pierdut cu FC Botoșani, scor 2-0 și a fost pe teren o repriză în meciul retur cu armenii de la Alashkert.

Alexandru Stan FCSB
Transferuri noi la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce mutări face după tragerea la sorţi pentru Europa League + un jucător pleacă: “La revedere”

Fostul căpitan al Astrei nu mai are loc în echipă

Conform spuselor patronului celor de la FCSB, Alexandru Stan nu va mai avea loc în echipă după venirile grecului Soiledis și fostului jucător de la Poli Iași, Ionuț Panțîru. Alexandru Stan a sosit la FCSB în urmă cu un an pe 17 august 2018, venind de la Astra Giurgiu în calitate de căpitan. Pentru FCSB acesta a bifat 14 meciuri în toate competițiile, reușind să ofere o pasă decisivă. Fundașul stânga al FCSB-ului nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor conducerii, iar în cele din urmă va fi înlocuit de jucătorii nou veniți.

  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Stan, conform Transfermarkt