Sport

Trefilov, înainte de semifinala România – Rusia: “Româncele au ochi frumoși și picioare frumoase, le-aș lua pe toate”

13.12.2018 | 21:23
Trefilov inainte de semifinala Romania  Rusia Romancele au ochi frumosi si picioare frumoase leas lua pe toate

Antrenorul Rusiei a făcut declarații amuzante înainte de marele meci din semifinalele Europeanului de handbal, România – Rusia. Întrebat ce părere are despre românce antrenorul Rusiei, Evgheni Trefilov, a dat o declarație surprinzătoare. “Româncele au ochi frumoși și picioare frumoase, le-aș lua pe toate”, a spus selecționerul Rusiei înainte de semifinala cu României.

La conferința de presă ținută înaintea meciurilor din semifinale, antrenorii au avut declarații hazlii. Pe lângă cea dată de Evgheni Trefilov și selecționerul Olandei, Helle Thomopsen, a uimit cu o remarca. Întrebată cum se simte ca fiind singura femeie dintre antrenorii de la Campionatul European de Handbal aceasta a surprins. “Am mai fost întrebată şi de televiziunile norvegiene. Am spus că aştept un party la care să participe doar antrenorii echipelor!”, a răspuns antrenorarea Olandei.

Trefilov cu chef de glume înainte de semifinala România – Rusia:  “Româncele au ochi frumoși și picioare frumoase, le-aș lua pe toate”

Evgheni Trefilov a avut chef de glume înaintea semifinalei România – Rusia, de vineri, 14 decembrie, ora 18:30. Nu la fel de vesel a fost selecționerul Rusiei după ultima partidă pe care echipa sa a disputat-o în grupa I principală, când în ultimul meci Rusia, calificată de pe primul loc, a fost surclasată, 39-30 de Suedia. “Felicit echipa națională a Suediei pentru un meci foarte bun. Nu pot să le felicit însă și pe elevele mele după o astfel de performanță. Trebuie să ne uităm atent la ce am făcut. Oricum, perspectiva nu este îmbucurătoare în acest moment”, a declarat Trefilov după acea partidă.

Evgheni Trefilov supărat pe jucătoarele sale după înfrângerea în fața Suediei

Semifinala de la Euro 2018 de handbal, România – Rusia, este vineri 14 decembrie, ora 18:30. “Tricolorele” vor juca în cel mai important meci de până acum la Euro fără Cristina Neagu, accidentată în partida cu Ungaria. Românca a alunecat împinsă de o adversară, Szimonetta Planeta, și s-a ales cu o accidentare horror, ruptură de ligamente încrucișate, leziune ce o va ține pe tușă minim 6 luni.

  • 8 este cota la victorie a României în partida din semifinala de la Euro 2018, cu Rusia