Life

Trei vedete din România care s-au pocăit. De ce au luat această decizie

Trei vedete din România care s-au pocăit. Care este numele lor și motivul din spatele deciziei lor, luate chiar la viață adultă.
24.04.2023 | 23:11
Trei vedete din Romania care sau pocait De ce au luat aceasta decizie
Trei vedete din România care s-au pocăit. De ce au luat această decizie
ADVERTISEMENT

Care sunt cele trei vedete de la noi din țară care s-au pocăit. Este vorba despre niște cazuri mai mediatizate, care au atras atenția oamenilor.

Trei vedete din România care s-au pocăit. De ce au luat această decizie

Dana Nălbaru, Marian Aliuță și Mihai Coadă sunt cele trei vedete din România care s-au pocăit. Aceștia au avut motive diferite pentru a lua această decizie.

ADVERTISEMENT

Dana Nălbaru s-a botezat la vârsta de 33 de ani după ce l-a descoperit pe Dumnezeu. Aceasta face parte din vedetele care s-au pocăit și spune că abia atunci a realizat cât de importantă este credința în viața ei.

Vedeta s-a pocăit după ce fiul ei s-a îmbolnăvit foarte rău și a crezut că o să moară. „Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta….

ADVERTISEMENT

Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și ii mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!’, a adăugat vedeta, într-un interviu pentru Fanatik.

Ce alte vedete din România s-au mai pocăit

Marian Aliuță este fostul fotbalist care s-a pocăit și el. Acesta a povestit la Antena Stars că nu crede că este prea târziu pentru un nou început.

ADVERTISEMENT

Acesta l-a descoperit pe Dumnezeu după niște probleme cu banii și așa a început să se roage tot mai des. Acesta a decis ulterior să îi ajute și pe cei mai nefericiți.

„Am avut niște încercări, niște probleme financiare și m-am dus către Biserica Română, de acolo de unde venim cu toții. Pot să spun că am avut o rugăciune mai aprinsă către Dumnezeu și i-am cerut anumite lucruri”, a spus el la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Mihai Coadă este deja pocăit de mulți ani și face parte din vedetele care au luat această cale. Fostul actor din celebrul serial La Bloc spunea că în primul an de contract cu Pro TV un preot i-a spus că nu îl va mai spovedi.

El de atunci știa că o să facă unele lucruri care nu erau pe placul sufletului său, dar dacă întrerupea contracul cu Pro TV ar fi însemnat să plătească suma cu care a fost plătit de cinci ori. Până la urmă, conștiința a fost cea care l-a îndemnat pe actor să renunțe la tot.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Celebrul mafiot Michael Franseze a venit în România. I-a vizitat pe frații Tate
Celebrul mafiot Michael Franseze a venit în România. I-a vizitat pe frații Tate
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens...
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie