Fotbal intern

Tribuna 1 a stadionului Giulești a fost demolată! Imagini video de senzație

01.04.2019 | 20:17
Tribuna 1 din Giulești a fost demolată

Pregătirile pentru Euro 2020 sunt în toi în Capitală. Autoritățile speră ca pe ultima sută de metri să termine măcar unul dintre cele două stadioane care au fost dărâmate. La arena din Giulești au început demolările la începutul lunii martie din acest an. Recent, o pagină de facebook a fanilor Rapidului a publicat un video de excepție în care tribuna 1 a stadionului Giulești a fost doborâtă.

Tribuna 1 a stadionului Rapid a fost demolată

Clipul cu utilajele industriale care dărâmă tribuna 1 a fost distribuit de câteva zeci de fani giuleșteni și a adunat mii de vizualizări. Demolarea arenei din Giulești face parte din efortul făcut de România pentru a găzdui patru partide la Euro 2020. În locul stadionului din Giulești va fi construit unul nou, de 14.000 de locuri și care va costa peste 98 de milioane de lei.

Stadioanele Rapid, Arcul de Triumf și Steaua vor fi folosite de echipele care vor veni la București pentru a se antrena, urmând ca merciurile oficiale să aibă loc pe Arena Națională, cel mai mare stadion din România. Capitala va organiza pe Arena Națională 3 partide din grupa C și un sfert de finală.

Imagini video #NEMAIVĂZUTE. ????Momentul în care Tribuna 1 a Giuleștiului se prăbușește. ???Aplaudăm modul profesionist prin care s-a executat această procedură. ?#Distribuiți. Toți rapidiștii merită să privească aceste imagini.

Gepostet von Rapid Bucuresti – Alte Sporturi am Montag, 1. April 2019

Rapidul mutat din Giulești în Regie

Astfel, în perioada în care stadionul din Regie va fi reconstruit din cenușă, Rapidul s-a mutat din Giulești în Regie. Echipa lui Daniel Pancu a evoluat deja două partide pe stadionul pe care evolua Sportul Studențesc.

Chiar dacă urmează să intrăm în linie dreaptă pentru Euro 2020, lucrările pentru infrastructura sportivă necesară găzduirii competiției sunt vizibil întârziate. Cu toate acestea, Ministrul Dezvoltării promite că se va lucra în ritm „accelerat” pentru ca stadioanele Steaua și Giulești să fie gata la timp.