Life

Trucul care ține gândacii departe de casa ta. Ingredientul care e de mare ajutor în acest caz

Pontul care păstrează gândacii la distanță față de locuința ta. Produsul care se folosește cu mare încredere în această situație.
02.02.2024 | 17:35
Trucul care tine gandacii departe de casa ta Ingredientul care e de mare ajutor in acest caz
Pontul care păstrează gândacii la distanță față de locuința ta. Produsul care se folosește cu mare încredere în această situație. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Trucul care ține gândacii departe de casa ta. Ingredientul care e de mare ajutor în acest caz și care este la îndemâna tuturor. Descoperă în rândurile de mai jos care este remediul ideal pentru a scăpa de aceste insecte neplăcute.

Pontul care păstrează gândacii la distanță față de locuința ta. Produsul care se folosește cu mare încredere în această situație

Pontul care păstrează gândacii la distanță față de locuința ta. Produsul care se folosește cu mare încredere în această situație. Care este ingredientul folosit de cele mai multe ori de gospodine, fără a apela la soluții costisitoare.

ADVERTISEMENT

De acum înainte nu vei mai arunca banii pe substanțe chimice scumpe, ci îți vei îndrepta atenția spre cele pe care le ai deja în casă. Unul dintre acestea este bicarbonatul de sodiu care se amestecă cu un alt aliment.

Acesta este zahărul care are rolul de a atrage insectele. Amestecul dintre cele două se pune pe podea, în colțurile camerei sau în spatele dulapurilor pe unde obișnuiesc să mișune gândacii, în special cei de bucătărie.

ADVERTISEMENT

Specialiștii sunt de părere că soluția obținută dintre cele produse poate provoca daune interne insectelor care stau pe lângă așezările omenești. Acestea se hrănesc cu diferite alimente de origine vegetală, în special cu resturi alimentare.

Cum poți elimina gândacii din propria casă

Gândacii pot fi eliminați din casă și atunci când se folosește acid boric, care acționează precum o otravă pentru aceste tipuri de insecte. Această pulbere se răspândește în locurile în care au fost văzute insectele.

ADVERTISEMENT

De asemenea, uleiurile esențiale sunt o altă alegere înțeleaptă. Acest truc spune că se pot folosi diverse arome, printre care se numără menta, eucaliptul sau cedrul. În plus, gândacii urăsc mirosul de castravete și de citrice (portocală, lămâie).

Totodată, gândacii pot fi îndepărtați de casă datorită oțetului alb care are și proprietăți dezinfectante. Tot ce trebuie să faceți este să adaugați acest ingredient în apa cu care se curăță suprafețele din întreaga casă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, gospodinele trebuie să știe că pot folosi inclusiv scorțișoară. Condimentul servește ca un repulsiv natural. Toate capcanele lipicioase atrag insectele ca un magnet pentru că sunt ademenite de ”dulceață”.

ADVERTISEMENT
Tags: