Fotbal international

ŢSKA Moscova – AS Roma 1-2. Romanii își consolidează prima poziție în grupa G. Video

07.11.2018 | 21:45
TSKA Moscova  AS Roma 12 Romanii isi consolideaza prima pozitie in grupa G Video

AS Roma a câștigat cu 3-1 partida jucată în deplasare cu ȚSKA Moscova, formație pe care o învinsese cu 3-0 și în urmă cu două săptămâni pe Olimpico. Roma are acum nouă puncte în grupa G, pierzând doar meciul jucat pe Santiago Bernabeu cu Real Madrid, scor 0-3. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Roma nu a făcut un meci grozav, dar a beneficiat și de sprijinul arbitrilor. În repriza secundă, imediat după ce ȚSKA a egalat, Magnusson a fost eliminat pentru două cartonașe galben, iar Pellegrini a marcat dintr-o poziție afară din joc.

ȚSKA Moscova – AS Roma 1-2 (Sigurdsson 51 / Manolas 4, Pellegrini 59)


UPDATE. Echipele de start

Echipe de start TSKA - AS Roma
Echipe de start TSKA – AS Roma

ȚSKA Moscova – AS Roma LIVE STREAM pe Digi Sport și Telekom Sport

În etapa trecută în duelul direct dintre AS Roma şi ŢSKA Moscova, italienii au câştigat clar pe Olimpico. A fost 3-0 petnru echipa antrenată de Eusebio Di Francesco. Edin Dzeko a reuşit o dublă în minutele 30 şi 43, şi tot el a dat o pasă de gol pentru turcul Cengiz Under. Partida de la Roma a fost marcată şi de un incident nefericit petrecut chiar înainte de începerea meciului. O scară rulantă s-a defectat la metroul din capitala Italiei, iar 20 de fani ai lui ŢSKA au fost răniţi în haosul creat.

ȚSKA Moscova – AS Roma LIVE la TV Online în Champions League

ŢSKA Moscova are o singură victorie în 3 etape în grupa G a Ligii Campionilor. În etapa a doua ruşii au învins pe teren propriu pe Real Madrid, într-un meci condus la centru de arbitrul român Ovidiu Haţegan. Chiar dacă au câştigat ruşii au fost nemulţumiţi de arbitrajul românului, care l-a eliminat în acea partidă pe portarul Igor Akinffev, acordându-i două cartonaşe galbene pentru proteste într-un interval de câteva secunde.

Ovidiu Haţegan arătându-i cartonaşul roşu lui Igor Akinfeev, în partida ŢSKA Moscova – Real Madrid 1-0

În campionat ŢSKA a remizat în deplasare 0-0 cu Dinamo Moscova. După 13 etape, vicecampioana Rusiei este pe locul 5, la 11 puncte de liderul Zenit. AS Roma stă şi mai prost în Serie A. Echipa antrenată de Di Francesco a remizat şi ea, 1-1 pe terenul Fiorentinei şi este pe locul 9. Mai mult Daniele De Rossi s-a accidentat şi italianul nu va putea juca în partida de la Moscova cu ŢSKA.

Edin Dzeko şi Cengiz Under, marcatorii din meciul tur AS Roma – ŢSKA 3-0
  • 8 goluri a marcat Igor Chalov în acest sezon în campionat pentru ŢSKA Moscova