Fotbal intern

U Craiova, probleme în apărare înaintea returului cu Viitorul din Cupa României! Ultimele detalii despre Acka, Ferreira şi Briceag. VIDEO

U Craiova probleme in aparare inaintea returului cu Viitorul din Cupa Romaniei Ultimele detalii despre Acka Ferreira si Briceag VIDEO

Antrenorul echipei U Craiova, Corneliu Papură, are probleme în apărare înaintea meciului retur cu FC Viitorul din semifinalele Cupei României. Noul tehnician al oltenilor nu-i va avea la dispoziție pentru partida de joi, de la Ovidiu, pe Stephane Acka, Tigo Ferreira și Marius Briceag, iar pentru centrul defensivei îi va avea la dispoziție doar pe Renato Kekic și Isaac Donkor.

U Craiova, probleme în apărare înaintea returului cu Viitorul din Cupa României

”Acka a simțit ceva la coapsă și mi-a cerut schimbare. Am decis împreună cu staful meu medical să îl schimbăm. Are ceva muscular. Tiago Ferreira e în recuperare, sperăm să îl avem până la finalul sezonului. Vă dați seama că atunci când stai două săptămâni în recuperare, pierzi mult din condiția fizică. Sper să îl am pe Tiago măcar până la ultimul meci. La Briceag nu pot spune nimic. Încă nu a intrat la pregătire”, a dezvăluit tehnicianul formației U Craiova problemele medicale pe care le are înaintea returului cu Viitorul din Cupa României.

”Avem de remontat un rezultat, mergem să încercăm să înscriem, să fim mult mai atenți în fața porții. Ăsta este primul gând cu care plecăm. Cu siguranță Viitorul este o echipă puternică, foarte bine organizată. Nu va fi ușor. Vom face tot ce depinde de noi pentru a marca. Cred în noi că vom înscrie. Ăsta este primul gând cu care vom aborda meciul. Dacă vom reuși să marcăm repede, cred în șansa noastră”, a spus Corneliu Papură la conferința de presă.

Costel Enache și Corneliu Papură se salută la finalul meciului de campionat Astra - U Craiova
Costel Enache și Corneliu Papură se salută la finalul meciului de campionat Astra – U Craiova

”Să luăm notițe cu toții de la Gică Hagi”

Tehnicianul Craiovei l-a lăudat pe Gică Hagi pentru proiectul pe care l-a făcut la FC Viitorul: ”La meciul de campionat cu Astra am avut vreo patru situații în care puteam să punem portarul în pericol. Am avut câteva situații foarte bune de a marca și nu am făcut-o, iar la sfârșitul meciului sunt contabilizate. Am avut și 11 metri la Nicușor și un 11 metri pe care l-am ratat. Dacă reușeam să înscriem din timp la ocaziile pe care le-am avut, nu stăteam să suferim până la final. Viitorul este un exemplu de a reuși. Este un club care își vinde cei mai buni jucători și an de an e în play-off. Trebuie să învățăm toți cum reușește să își facă treaba Gică Hagi. Să luăm notițe cu toții”.

? #LIVE: Conferința de presă premergătoare meciului FC Viitorul – Universitatea Craiova. Participă Corneliu Papură și Valentin Mihăilă.? #BILETE la meciul cu Sepsi OSK ➡️ https://bit.ly/2GyeF1R#SustineStiinta#AsaELaCraiova#CampioniLaSuporteri

Gepostet von Universitatea Craiova am Dienstag, 23. April 2019

Partida FC Viitorul – U Craiova, din manșa retur a semifinalelor Cupei României, se va disputa joi, 25 aprilie, de la ora 19:45, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. În tur, trupa lui Gică Hagi s-a impus în Bănie cu scorul de 2-1. În cealaltă semifinală se vor întâlni, miercuri, 24 aprilie, tot de la ora 19:45, Astra și CFR Cluj, după ce în prima manșă giurgiuvenii au câștigat în deplasare cu 3-1.