Fotbal intern

Universitatea Craiova – Viitorul 1-1 în Liga 1. Remiză spectaculoasă pe „Ion Oblemenco”

23.01.2021 | 22:47
Universitatea Craiova  Viitorul 11 in Liga 1 Remiza spectaculoasa pe Ion Oblemenco
ADVERTISEMENT

U Craiova – Viitorul 1-1. Unul dintre cele mai tari meciuri ale etapei a 18-a din Liga 1 s-a terminat nedecis. Papp și Artean s-au întrecut în reușite spectaculoase. În urma acestui rezultat, oltenii rămân pe locul 3, cu 35 de puncte, șase mai puține decât liderul FCSB și două sub CFR Cluj. De cealaltă parte, echipa lui Mircea Rednic e pe locul 7, la trei lungimi de play-off.

U Craiova – Viitorul 1-1 (Papp 45 / Artean 46) – VEZI AICI TOATE FAZELE VIDEO

Echipele de start:

  • U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, M. Constantin, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Ofosu, Mamut, Câmpanu
    Rezerve: Popescu, Vătăjelu, Bic, Acka, Bărbuț, Căpățînă, V. Constantin, Bairam, Ivan
  • Viitorul: Cojocaru – Benzar, Mladen, Ghiță, Boboc – Matei, Artean, Babunski – Ely Fernandes, Luckassen, Ganea
    Rezerve: Căbuz, Dobrosavlevici, Mățan, Gaztanaga, Ciobanu, Dussaut, De Nooijer, Pitu, Andronache
ADVERTISEMENT

Min. 80 – Mățan este blocat in extremis de Pigliacelli! O nouă ratare imensă a oaspeților.

Min. 78 – Ocazie imensă de gol a Viitorului! Nistor respinge cu abdomenul de pe linia porții mingea trimisă cu capul de Gaztanaga.

Min. 46 – GOOOL!!! Artean restabilește egalitatea cu o lovitură de cap spectaculoasă.

  • La pauză, cei doi antrenori au făcut nu mai puțin de 7 schimbări. Papură a trimis în teren trei jucători noi, în timp ce Rednic a înlocuit patru titulari.
ADVERTISEMENT

Min. 45 – GOOOL!!! Papp deschide scorul din centrarea excelentă a lui Nistor. Fundașul Craiovei a marcat cu gamba.

Min. 33 – O nouă ocazie bună de gol a lui Mamut, dar mingea expediată de atacantul croat se duce peste poarta constănțenilor.

ADVERTISEMENT

Min. 19 – Șut bun al lui Nistor, dar balonul ajunge în brațele lui Cojocaru.

Min. 3 – Mamut ratează prima ocazie de gol a oltenilor. Cojocaru prinde mingea expediată de croat.

Min. 1 – A început meciul!

Antrenorul craiovenilor, Corneliu Papură, aflat la al treilea mandat în mai puțin de doi ani, este din nou sub presiune, după ce echipa nu a mai câștigat din 12 decembrie, 2-1 cu UTA, la Arad. Au urmat eșecul acasă cu FCSB și trei remize.

ADVERTISEMENT

Viitorul nu se poate lăuda nici ea cu rezultate bune după despărțirea de antrenorul spaniol Ruben de la Barrera și numirea experimentatului Mircea Rednic. În etapa trecută constănțenii au reușit un 2-2 acasă cu FCSB, acesta fiind socotit cel mai bun joc al echipei patronate de Gică Hagi sub noua conducere.


Viitorul și-a făcut și ea apariția pe „Ion Oblemenco”

UPDATE 23 ianuarie, ora 20:04 / Echipa lui Mircea Rednic și-a făcut și ea simțită prezența în fieful „leilor din Bănie”. Actualul președinte al Viitorului, Gică Popescu, a revenit pe Oblemenco, după ce între 1985 și 1990 a jucat pentru „Știința”.

? Am ajuns la stadion!
?⚽️ Univeristatea Craiova ⏱ 21:00!

#HaiViitorul ⚫️?

Publicată de Viitorul FC pe Sâmbătă, 23 ianuarie 2021


U Craiova a ajuns la stadion

UPDATE 23 ianuarie, ora 19:54 / Fotbaliștii lui Corneliu Papură au ajuns la stadionul „Ion Oblemenco” în perspectiva meciului cu Viitorul.


U Craiova – Viitorul Live Stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida U Craiova – Viitorul Constanța se joacă sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie și este transmisă în direct pe micile ecrane de posturile Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus. O mai puteți urmări și intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

La Craiova atmosfera din vestiar este destul de tensionată, iar antrenorul Corneliu Papură se află în conflict cu unul dintre jucătorii exponențiali ai echipei, Dan Nistor, un personaj cu repetate ieșiri în decor față de antrenori sau de colegi pe unde a mai trecut.

U Craiova, secetă de goluri în atac

Ceea ce îngrijorează cel mai mult este faptul că atacul suferă enorm la capitolul finalizare, situație care se perpetuează de la accidentarea suferită în toamnă de golgheterul Elvir Koljic, care însă mai are de așteptat cel puțin două luni până la revenirea pe gazon.

Nici croatul Ivan Mamut, căruia i s-a oferit un contract definitiv pe patru sezoane, nici Andrei Ivan, fostul copil teribil al Olteniei, nici Cristi Bărbuț nu au reușit să suplinească nici măcar parțial absența lui Koljic și acesta lucru se reflectă în numărul mic de goluri marcat, doar 20 în 17 etape.

Viitorul are concurență pentru play-off

Viitorul a ratat pentru prima dată în sezonul trecut accesul în play-off și nu dorește să repete această nereușită încă o dată. Ținând cont că se bate cu Chindia Târgoviște, Academica Clinceni, Botoșani sau UTA pentru play-off normal ar fi ca dobrogenii să poată atinge obiectivul, având un lot superior rivalelor.

Și bookamkerii sunt destul de circumspecți în privința șanselor la victorie pentru Craiova, acordând o cotă de 1,90 la victorie și de 3,40 pentru echipa lui Mircea Rednic. Acesta nu uită că s-a aflat într-o perioadă pe banca oltenilor, însă despărțirea nu a fost tocmai una amiabilă și și-ar dori mult să încurce treburile Băniei sâmbătă seară.

ADVERTISEMENT