News

Ultima fotografie cu Edith Gonzalez în viață. A fost postată chiar de ea, înainte să moară. FOTO

13.06.2019 | 19:28
Ultima fotografie cu Edith Gonzalez in viata A fost postata chiar de ea inainte sa moara FOTO
Edith Gonzalez, ultima fotografie publicată pe instagram *foto: instagram

Tragedie pentru lumea cinematografiei, după ce actrița de telenovele Edith Gonzalez a murit, la vârsta de numai 54 de ani. Cunoscută pentru rolurile din „Salome” și din „Inimă Sălbatică”, actrița de origine mexicană a dus o luptă dură cu cancerul ovarian Vestea a venit ca un șoc pentru fanii actriței, care au luat cu asalt pagina de instagram a mexicanei.

Ultima poză postată de Edith Gonzalez pe contul ei de instagram

Ultima poză publicată de Edith Gonzalez pe rețelele de socializare o înfățișa pe actriță în timpul unei emisiuni televizate. Aceasta a scris și mesajul: „Ai încredere în timp că ești o persoană frumoasă, inteligentă și bună. Schimbarea începe în sufletul tău”, a scris Gonzalez pe instagram. Postarea ei a mai adunat alte câteva zeci de comentarii după ce s-a aflat de decesul celei care a devenit cunoscută în toată lumea, inclusiv în România, pentru rolul din „Salome”.

Imediat după ce s-a anunțat decesul lui Gonzalez, fiica ei a publicat o nouă poză, împreună cu actrița, care a adunat imediat zeci de mii de aprecieri și comentarii. De altfel, contul oficial al lui Edith Gonzalez a strâns de-a lungul timpului peste 1,2 milioane de aprecieri. VEZI GALERIE FOTO

Edith Gonzalez, ultima fotografie publicată pe instagram *captură instagram
Edith Gonzalez, ultima fotografie publicată pe instagram *captură instagram

Edith Gonzalez a murit din cauza cancerului ovarian

Edith Gonzalez a primit diagnosticul privind cancerului ovarian în urmă cu mulți ani. Anul trecut, Gonzalez aflase că se vindecase de boală, dar cancerul a recidivat. Cu toate acestea, cea supranumită „regina telenovelelor” era foarte optimistă în toate aparițiile publice și făcea glume pe seama faptului că îi plăcea cum arată cu chelie, în urma sesiunilor de chimioterapie la care a fost supusă.

Edith a jucat în mai multe telenovele de mare succes, multe dintre ele difuzate în România de Acasă TV. Printre succesele ei se numără telenovele și filme precum „Mujer de madera”, „Salome”, „Corazon salvaje”, „Trampa infernal”, „Atrapados”, „Los complices del infierno”, „Salon Mexico”, „Adios Lagunilla, adios” și „Fabricantes de panico”.