Life

Ultima Lună Plină din 2020 se va produce în zodia Rac pe 30 decembrie. Efectele pentru fiecare

28.12.2020 | 10:00
Ultima Luna Plina din 2020 se va produce in zodia Rac pe 30 decembrie Efectele pentru fiecare
ADVERTISEMENT

Luna Plină din Rac de pe 30 decembrie vine cu momente deosebite pentru zodiile de foc, iar pentru cele de apă lucrurile încep să se schimbe în bine doar dacă fac un pas în spate și își recunosc greșelile.

Pe 30 decembrie se va produce ultima Lună Plină a anului 2020, în zodia Rac, cea mai sensibilă și cea mai legată de tot ce înseamnă tradiție, familie și iubirea aproapelui. Tocmai familia va fi în centrul atenției pentru fiecare dintre noi.

ADVERTISEMENT

Berbecii reușesc să își tempereze pornirile și joacă foarte bine cartea echilibrului și a diplomației, lucru extrem de rar în cazul acestui semn de foc.

Ultima Lună Plină, pe 30 decembrie 2020, în zodia Rac

Taurii sunt în centrul atenției datorită performanțelor lor și e posibil ca aprecierea să nu fie de data aceasta doar din gură.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt extrem de entuziaști, iar Luna Plină scoate în lumină toate ideile lor mărețe, unele chiar imposibil de pus în practică acum.

Racii au nevoie de alinare sufletească și caută adepți, oameni care să le înțeleagă sensiblitățile și dezamăgirile anului 2020.

ADVERTISEMENT

Leii sunt fermecători și cuceresc pe oricine cu simpla lor prezență. Acești nativi de foc devin vedetele sfârșitului de an.

Săgetătorii au o stare de bine, Capricornii primesc bani

Fecioarele continuă să îi ajute pe cei din jur, inspirați de Luna Plină din 30 decembrie. Iau cele mai bune decizii când vine vorba despre prieteni și familie.

ADVERTISEMENT

Balanțele au parte de un final de an plin de meditații, căci și ele ajung la niște concluzii în legătură cu modul în care trebuie să relaționeze cu cei dragi.

Scorpionii au parte de tot felul de remușcări pe final de an, iar sentimentul de vină este împins destul de tare spre exterior de Luna Plină.

Săgetătorii sunt într-o fază emoțională foarte bună, mulțumiți de tot ce au reușit să dobândească prin propriile lor forțe în ultima vreme.

Capricornii muncesc pe rupte pe final de an și sunt recompensați financiar pentru eforturile lor remarcabile.

Vărsătorii sunt într-o perioadă de visare, Luna Plină aducând magia și entuziasmul în viața lor.

Peștii au și ei tot felul de regrete și, la fel ca Racii și Scorpionii, vor face un pas în spate și vor începe totul de la zero, cu părerile de rău de rigoare.

ADVERTISEMENT