Fotbal intern

FC U Craiova a pierdut DEFINITIV procesul cu FRF pentru cele 300 milioane de euro. Mititelu neagă: “Nu e gata!”

11.06.2019 | 21:01
FC U Craiova a pierdut DEFINITIV procesul cu FRF pentru cele 300 milioane de euro Mititelu neaga Nu e gata

Adrian Mititelu a pierdut definitiv, marţi, 11 iunie, procesul cu FRF pentru suma de 300 de milioane de euro, cerută ca despăgubire pentru dezafilierea a FC Universitatea Craiova în 2011. FRF era condusă atunci de Mircea Sandu, care s-a aflat şi acum în sală, la sentinţa finală. VEZI DETALII AICI.

Adrian Mititelu şi FC U Craiova au pierdut definitiv procesul cu FRF

Procesul dintre Adrian Mititelu şi FRF s-a întins pe durata a nu mai puţin de opt ani. Omul care finanţa FC Universitatea Craiova a decis să dea în judecată FRF, considerând decizia de dezafiliere a echipei sale ca fiind abuzivă şi o formă de răzbunare împotriva unui personaj care devenise, după părerea lui, incomod pentru conducerea FRF de atunci, în frunte aflându-se Mircea Sandu.

decizie instanţă FRF. Aceasta este hotărârea definitivă a instanţei

Adrian Mititelu a cheltuit o avere în toţi aceşti ani, convins că dreptatea va fi de partea sa şi că banii pe care îi va obţine îi vor permite să facă din actuala echipă, aflată în al treilea eşalon o forţă şi mai mare decât a fost. Au fost pe parcurs multe momente penibile, aşa cum s-a întâmplat când a depus mărturie Gigi Becali, iar Mititelu s-a insultat în sala de judecată cu Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir.

Mititelu şi Mircea Sandu s-au înjurat în sala de judecată

După ce a dat publicităţii stenograma şedinţei FRF în care Dumitru Dragomir, preşedinte al Ligii Profesioniste şi vicepreşedinte al FRF îl întreabă direct pe acesta din urmă cum poate fi retrogradată Universitatea Craiova Adrian Mititelu a fost convins că acest proces va fi câştigat de el şi a cerut în timp, pentru a-i înfunda şi mai tare schimbarea unor acuzaţii împotriva lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir sub o formă mai gravă, de evaziune fiscală.

decizie instanţă FRF. Adrian Mititelu trebuie să îşi ia gândul de la orice despăgubire din partea FRF

Din acest moment, aceasta fiind sentinţa definitivă, Adrian Mititelu nu mai are nici un cale de atac, fiind obligat să achite şi cheltuielile de judecată şi va trebui să se ocupe de gestionarea clubului din a treia ligă luându-şi orice gând de la uriaşele despăgubiri, care i-ar fi permis să creeze o echipă foarte puternică.

Adrian Mititelu susţine că lupta nu e gata! “E alt proces! Şi dacă pierd, merg în Elveţia!”

Adrian Mititelu susţine că procesul nu este cel de despăgubiri, că există o acţiune separată: “E o altă speţă, un alt proces care merge mai greoi. Acesta e proces deschis de lichidatorul de la FC U Craiova, făcut ca să-l piardă! N-au cerut ce trebuia! E o altă acţiune care e pe rol. Dar şi dacă pierd, merg în Elveţia!”, a spus Mititelu la Digisport Special la TV Digisport