News

ULTIMA ORĂ! Gheorghe Dincă nu mai contestă arestarea preventivă! Reacția avocatului

30.07.2019 | 13:32
ULTIMA ORA Gheorghe Dinca nu mai contesta arestarea preventiva Reactia avocatului

Gheorghe Dincă s-a sucit: nu mai contestă arestarea preventivă! Criminalul din Caracal acceptă să rămână în custodia Poliției din Caracal, iar avocatul acestuia a făcut câteva declarații cu privire la acest aspect. Apărătorul mecanicului auto susține că decizia de retragere a contestației îi aparține clientului său.

Gheorghe Dincă, considerat un părinte exemplar de către băieții lui

Mai mult, acesta a oferit câteva informații și despre relația criminalului cu familia. Copiii acestuia, potrivit avocatului, îl consideră un tată exemplar și regretă enorm faptele comise de el. Băieții lui Dincă au transmis condoleanțe familiilor celor două fete care ar fi fost ucise de acesta, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Soția lui Gheorghe Dincă a ajuns la Caracal sâmbătă și a fost audiată în acest caz revoltător. Cei doi au 42 de ani de căsnicie și patru copii realizați, la casele lor. „Au 42 de ani de căsătorie, 4 copii, realizaţi toţi, la casele lor. Din descrierea soţiei a fost un soţ normal. În opinia soţiei dânsului, în niciun caz nu putea fi bănuit de aşa ceva şi a rămas total surprinsă când a auzit acuzaţiile”, a spus avocatul bărbatului duminică dimineața.

gheorghe dinca caracal
Oamenii cer dreptate în cazul fetelor ucise la Caracal. Sursa foto: hepta.ro

Suspect și pentru comiterea altor crime

Dosarul crimelor de la Caracal este în curs de anchetare, iar procurorii au suspiciuni cu privire la comiterea altor crime, în afară de omorârea celor două tinere de 19, respectiv 15 ani. „Suspiciuni există din partea domnilor anchetatori. Nu am fost informat cu ce cazuri ar putea avea legătură, este posibil orice”, a mai spus avocatul din oficiu al lui Dincă.

Crimele de la Caracal au provocat o revoltă uriașă în societatea românească, iar mai mulți șefi de instituții au zburat din funcție pentru dovada crasă de incompetență. Aici enumerăm de la recenta demisie a ministrului de Interne, Nicolae Moga, la eliberările din funcție a șefului STS, prefectului și subprefectului de Olt și a șefilor Poliției Române și a Poliției Caracal.