News

Imagini cu puternic impact emoțional! Un bărbat din București s-a aruncat gol de la etajul 6! Scenele terifiante au fost surprinse de vecini

31.07.2020 | 16:19
Imagini cu puternic impact emotional Un barbat din Bucuresti sa aruncat gol de la etajul 6 Scenele terifiante au fost surprinse de vecini
București: bărbatul s-a aruncat în gol de la etajul 6
ADVERTISEMENT

București a fost martorul unor scene dramatice astăzi, după ce mai mulți cetățeni au surprins momentul în care un bărbat a vrut să-și ia viața.

Un bărbat care ar avea probleme psihice s-a aruncat de la etajul 6 al blocului din care locuia. Acesta nu avea haine pe el, fiind complet dezbrăcat în momentul în care vecinii l-au văzut că a sărit de la balcon.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au fost alertate cu mult înainte ca bărbatul să sară de la etaj, deoarece apăruse gol la terasa apartamentului și folosea un limbaj vulgar, țipa și spărgea lucruri prin casă.

București: s-a aruncat de la etajul 6

Până la urmă, acesta s-a aruncat, iar autoritățile au putut interveni abia atunci, deoarece nu aveau mandat să intre în casă, ci doar să-i atragă atenția cu un avertisment.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea a avut loc în complexul rezidențial Răsărit de Soare din zona Auchan Titan. În urmă cu o lună, acesta a coborât de la etajul 6 la etajul 3 prin balcoane, iar atunci a fost alertată Poliția, care l-a și arestat. Bărbatul a fost închis timp de o lună, iar zilele trecute a fost eliberat din arest.

Vecinii povestesc pe grupul complexului rezidențial că bărbatul avea un comportament dubios, iar într-o seară a intrat peste o vecină în casă și i-a spart tot ce avea din apartament. Acesta a făcut atac de panică, s-a rănit și a umplut casa de sânge.
Cei de la fața locului cred că bărbatul are probleme psihice, însă și că ar fi fost drogat. Scenele cu momentul în care s-a aruncat de la etajul 6 au fost surprinse de vecini.
În complexul rezidențial au intervenit 6 mașini de Poliție cu 20 de polițiști, care n-au putut să intervină fără mandat. Pana la urmă, bărbatul a sărit de la etajul 6, însă a supraviețuit impactului, după ce a căzut pe o mașină Skoda Octavia. În urma impactului i s-a fracturat tibia unuia dintre picioare. Medicii de pe ambulanță l-au stabilizat cu greu.
Tags: