News

Ultimele clipe din viața Zinei Dumitrescu! Ce s-a întâmplat cu ea, cu puțin timp înainte să moară

28.03.2019 | 16:04
Ultimele clipe din viata Zinei Dumitrescu Ce sa intamplat cu ea cu putin timp inainte sa moara

Zina Dumitrescu, supranumită și ”Mama modei” s-a stins din viață în urmă cu 30 de minute. După mult chin, momente în care a refuzat să mănânce și s-a luptat cu bătrânețea și dorul, a murit, însă va rămâne în memoria tuturor ca o stea.

Ultimele clipe din viața Zinei Dumitrescu

Despre cum au fost ultimele sale zile, cum s-a simțit și ce își dorea a vorbit cel care i-a stat alături și s-a îngrijit de starea sa de sănătate. „Cu 30 de minute în urmă s-a întâmplat! Avea toate cele necesare! S-a retras în camera ei, însă din păcate s-a întâmplat! Am încercat cât am putut să îi fim aproape, am mai fost cu ea și la un restaurnat. Am încercat toate variantele ca utlima perioadă din viața ei să fie cât mai frumoasă! Ieri am vorbit ultima oară, azi nu am apucat să merg la dânsa în cameră. Mereu zicea că totul e ok. Știam însă că lucruile nu stau nici pe departe așa!”, a spus Ioan Casian.

„A stat multe zile în camera la dânsa, a stat în pat. Am încercat să-i dăm de mâncare, dar era foarte abătută. Am întrebat-o și pe asistenta medicala dacă are nevoie de ceva, dar întotdeauna a spus că totul este bine. Se vedea că starea ei de sanatate nu era deloc bună. Am întrebat-o de foarte multe ori ce o supără sau dacă are nevoie de ceva, dar mereu spunea că nu.

Ultimele clipe din viața Zinei Dumitrescu! Ce s-a întâmplat cu ea, cu puțin timp înainte să moară
ZIna Dumitrescu s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani

”Tot timpul stătea retrasă”

Un gest care mi s-a parut anormal a fost faptul că acum câteva zile au venit Dana Androne cu Valentina Pelinel la ea, au vorbit și la urma i-am lasat o punga cu fructe ca de obicei și a spus că nu are nevoie, ca nu le ia. Mi s-a parut așa…”, a spus Casian la Antena Stars.

De asemenea, omul care i-a stat alături a mai precizat și că: „îi plăcea foarte mult să se uite la televizor și în ultima perioadă a stat retrasă în camera ei. Nu mai stătea la sala de mese, nu mai cobora la parter. Stătea închisă în ea”, a povestit Ioan Casian.

Tags: