News

Ultimul mesaj al lui George, tânărul din Ploiești care s-a aruncat de la etajul 10. Ce le-a transmis rudelor

George, tânărul din Ploiești care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, a avut un mesaj pentru rude înainte să moară.
07.11.2022 | 07:09
Ultimul mesaj al lui George tanarul din Ploiesti care sa aruncat de la etajul 10 Ce lea transmis rudelor
Noi detalii despre tragedia din Ploiești. Tânărul de 21 de ani care s-a aruncat de la etajul 10 ar fi avut probleme cu drogurile. Sursa foto: antena3.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La 24 de ore de la tragedie, fratele tânărului de 21 de ani care a ales să se sinucidă a dezvăluit care au fost ultimele gesturi comise de George înainte de a-și pune capăt zilelor.

Mesajul lui George, tânărul din Ploiești care s-a sinucis

Aparent, tânărul sinucigaș a recurs la acest gest după o ceartă cu tatăl său, însă acesta s-ar fi purtat ciudat în ultima perioadă. Familia crede că George ar fi consumat droguri, care să explice comportamentul său bizar.

ADVERTISEMENT

În noaptea fatidică, George ar fi ieșit de la duș și s-ar fi certat, agitat, cu tatăl său. Bărbatul a simțit că este ceva în neregulă cu fiul său și i-a interzis acestuia să plece de acasă.

Inițial, George a amenințat că se va sinucide, după care s-a aruncat de la etajul 10 al blocului unde locuia.

ADVERTISEMENT

“În ultimele două zile şi-a ieşit din minţi. Nu te mai înţelegeai cu el, vorbea singur. Am văzut că e ceva în neregulă cu el. Când a început să nu-şi mai dea seama ce face, a început să facă urât”, transmite Marcel, fratele tânărului de 21 de ani, conform Observatornews.ro.

Familia e convinsă că tânărul consuma droguri, însă nu se cunosc detalii despre ce tip de drog consuma.

ADVERTISEMENT

”De când a început acest nou drog, acest nou dealer poate i-a dat ceva halucinogen. Pentru că el n-ar fi făcut vreodată acest lucru. A mai avut conflicte cu părinţii, dar ca orice alt tânăr. N-a avut niciodată vreo lipsă”, mărturisește și Dan, prietenul lui George, conform sursei citate.

Mai mult, pe fondul aparentului consum de droguri, George a lăsat un mesaj de adio bizar, prin care le-a transmis rudelor că a stins ”shambala” și va fi ok.

ADVERTISEMENT

“În cazul în care mă găsiţi schimbat, să ştiţi că am stins shambala şi o să fiu ok. Shambala înseamnă în mitologia tibetană o lume prin care doar prin morţi o poţi accesa. Acesta fost ultimul lui mesaj”, a explicat Dan, prieten apropiat al lui George.

În tradițiile tibetane budiste și indiene budiste, Șambala sau Shambala este un regat mitic ascuns undeva în interiorul Asiei.

”Shambala este, în concepția unor autori mistici, un centru secret de unde este guvernată planeta noastră. Termenul este cunoscut deja din tradiția orientală. Acest centru mistic ar fi ascuns undeva în interiorul Asiei sau nu s-ar afla pe pământ, ci într-o lume paralelă invizibilă”, este menționat pe siteurile de specialitate.

ADVERTISEMENT
Tags: