Fotbal international

Ultrașii din grupul “Uniți sub tricolor” au comis-o din nou! Scandări xenofobe la România U21 – Ucraina U21

Ultrasii din grupul Uniti sub tricolor au comiso din nou Scandari xenofobe la Romania U21  Ucraina U21
Ultrașii din grupul Uniți sub tricolor sunt prezenți la Ploiești
ADVERTISEMENT

Ultrașii din grupul “Uniți sub tricolor” sunt prezenți la Ploiești pentru meciul pe care echipa națională de tineret a României îl dispută cu Ucraina, în preliminariile Campionatului European din 2021. Suporterii au adresat scandări xenofobe împotriva Ungariei în a doua parte a disputei de joi, același tip de comportament care a făcut ca meciul primei reprezentative cu Norvegia să se dispute fără spectatori.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,00 este cota pentru “X” la meciul România – Norvegia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

“Uniți sub tricolor”, scandări xenofobe la meciul cu Ucraina U21

Membrii grupului “Uniți sub tricolor” sunt prezenți în tribuna stadionului “Ilie Oană” din Ploiești, unde România U21 joacă împotriva reprezentativei similare a Ucrainei al doilea meci din grupa de calificare la Campionatul European din 2021. În a doua parte a partidei, ultrașii au scandat mesaje cu tentă xenobă împotriva Ungariei.

Același tip de manifestare a dus la decizia UEFA de a suspenda Arena Națională pentru meciul primei reprezentative cu Norvegia, programat marți de la ora 21:45. FRF a profitat de regulamentele forului, iar în tribunele celui mai mare stadion al țării vor fi prezenți peste 25.000 de mii de copii, ce nu au împlinit încă 14 ani, alături de însoțitori, câte unul pentru fiecare grup de 10 tineri.

ADVERTISEMENT
Peste 5.000 de suporteri au fost în tribune la România U21 - Ucraina U21
Peste 5.000 de suporteri au fost în tribune la România U21 – Ucraina U21

Ultrașii din grupul “Uniți sub tricolor” sunt o prezență constantă atât la meciurile primei reprezentative, cât și la cele disputate de echipa națională de tineret. Chiar dacă nu vor putea fi în peluza de pe Arena Națională, suporterii au fost prezenți la Ploiești și își vor face apariția, cel mai probabil, și la Voluntari, unde selecționata lui Mirel Rădoi întâlnește Irlanda de Nord, într-un meci programat luni de la ora 20:30.

Tags: