Fotbal intern

Un alt antrenor îl critică pe Conceicao: „Asta spune multe despre personalitatea unui om”

23.11.2018 | 10:26
Un alt antrenor il critica pe Conceicao Asta spune multe despre personalitatea unui om

FANATIK.RO a dezvăluit în exclusivitate că Antonio Conceicao are stipulat în contractul său cu CFR Cluj faptul că trebuie să se consulte cu șefii clubului în privința primului 11 atât la meciurile oficiale, cât și la cele amicale. 

Un alt antrenor îl critică pe Conceicao

Ionuț Chirilă, fost antrenor la Târgu Mureș, Concordia Chiajna și Poli Iași, spune că o asemenea clauză arată „personalitatea unui om”, dar, în același timp, crede că antrenorul portughez nu prea a avut de ales atunci când a primit oferta ardelenilor, ținând cont de situația în care se afla – fără echipă de un an.

„Conceicao poate nici nu știe ce a semnat, poate îi trebuia un translator. Asta spune mult despre personalitatea unui om. Probabil pentru el a fost precum un cadou venirea la CFR Cluj” – a spus Ionuț Chirilă.

Pariază pe CFR Cluj la titlu

Ionut Chirila pariaza pe CFR Cluj
Ionut Chirila pariaza pe CFR Cluj

Chirilă consideră însă că gruparea ardeleană este cea mai valoroasă din Liga 1 Betano și poate câștiga din nou titlul la finalul acestui sezon.

„Dudelange și Malmo au demonstrat în meciurile cu CFR Cluj că diferența în fotbal este făcută de organizare și nu de valorea individuală a jucătorilor. CFR avea o valoare infinit mai mare decât Dudelange, dar, cu toate astea, la un moment dat scorul general era 5-0 pentru luxemburghezi. Chiar și așa, cred că CFR este în continuare principala favorită să câștige titlul la noi, într-un campionat sub-mediocru” – a spus Ionuț Chirilă la GSP Live.

CFR Cluj e lider dupa 15 etape, cu 30 de puncte strânse și o singură înfrângere. Nici acel eșec nu a venit prea ușor. Ardelenii au pierdut cu 1-2 acasă în fața celor de la Viitorul, după un penalty decisiv transformat de Ianis Hagi în prelungirile partidei.

CFR Cluj joacă în această rundă la Chiajna, tocmai pe terenul uneia dintre echipele antrenate de Ionuț Chirilă.