News

Un an de la moartea Ionelei Prodan! Câți bani a cheltuit Anamaria pentru comemorarea mamei sale

06.04.2019 | 12:24
Un an de la moartea Ionelei Prodan Cati bani a cheltuit Anamaria pentru comemorarea mamei sale

S-a scurs un an de zile de când îndrăgita Ionela Prodan a murit, iar Anamaria Prodan a organizat un mare parastas cu această ocazie. Fata cântăreței de muzică populară a pregătit niște pachete pe care să le împartă celor nevoiași și nu s-a uitat la bani când a fost vorba de pomana făcută în memoria mamei sale.

Ce a făcut Anamaria Prodan la parastasul de un an de la moartea Ionelei Prodan

Gabriela Luncuțar, prietena Anamariei Prodan, a dezvăluit că au fost făcute peste 70 de pachete care vor fi împărțite la cimitir celor nevoiași, Mai mult decât atât, fiica Ionelei Prodan a împărțit mâncare caldă și produse care îi plăceau cântăreței de muzică populară unor cămine de bătrâni.

“A ținut foarte mult Anamaria să pună produse de calitate și pungile să fie foarte încărcate, pentru ca oamenii să poată mânca bine”, a spus Gabriela Luncuțar, la emisiunea “Star Matinal” de la Antena Stars. Ea a mai spus și că soția lui Laurențiu Reghecampf a pregătit timp de un an acest parastas.

Anamaria Prodan a cheltuit o sumă considerabilă la parastasul mamei sale, Ionela Prodan

Cât a costat-o parastasul pe Anamaria Prodan

Prietena Anamariei Prodan a mai declarat și că aceasta este foarte emoționată cu privire la acest eveniment și nu a ținut cont de banii pe care îi va cheltui. “S-au cheltuit peste 9000 de euro pentru acest parastas dar nu s-a pus niciodată problema banilor. A zis că vrea să fie de toate, mâncare caldă pentru cei de la azil, să fie perfect”,  a spus Gabriela Luncuțar, la „Star Matinal”.

Ionela Prodan a murit în luna aprilie a anului trecut, după o lungă perioadă în care s-a confruntat cu o afecțiune a pancreasului. Cântăreața de muzică populară a petrecut ultima parte a vieții mai mult prin spitale, iar fiicele sale i-au fost alături. Mama Anamariei Prodan s-a stins din viață la spitalul Elias din Capitală, la vârsta de 70 de ani, după un stop cardiorespirator iresuscitabil, pe 16 aprilie 2018. Ea a fost înmormântată la Cimitirul Bellu.