News

Un bărbat și-a înjunghiat părinții, în Cluj-Napoca. Vecinii sunt șocați: ”Era un băiat liniștit”

Grav incident raportat în Cluj-Napoca, acolo unde un bărbat și-a înjunghiat părinții. Vecinii sunt șocați de gest, spunând că atacatorul erau ”un băiat liniștit”.
10.01.2024 | 09:30
Un barbat sia injunghiat parintii in ClujNapoca Vecinii sunt socati Era un baiat linistit
Un bărbat din Cluj-Napoca și-a înjunghiat părinții. Mama agresorului, în stare critică. Ce stă în spatele atacului. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Scene de-a dreptul terifiante s-au petrecut marți, în Cluj-Napoca, acolo unde bărbat și-a înjunghiat părinții. Vecinii atacatorului sunt șocați. Ei spun că tânărul era ”un băiat liniștit”.

Un bărbat din Cluj-Napoca și-a înjunghiat părinții. Mama agresorului, în stare critică. Ce stă în spatele atacului

Acest grav eveniment s-a petrecut marți, 9 ianuarie, într-un apartament din Cluj-Napoca. Un bărbat de 39 de ani și-a atacat părinții cu un cuțit. Cel mai grav a fost rănită femeia. Vecinii au sunat la 112, alarmați de țipetele de ajutor venite din locuință.

ADVERTISEMENT

Atacatorul locuiește împreună cu părinții săi. Din primele informații, se pare că bărbatul ar avea o serie de probleme psihice. Cu toate acestea, atacul de marți i-a surprins pe vecini. Tânărul nu ar fi fost niciodată agresiv.

Acum, totul s-a schimbat radical. Din motive necunoscute, bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi și-a atacat mama de 69 de ani. Înjunghiată de mai multe ori, femeia s-a prăbuşit într-o baltă de sânge.

ADVERTISEMENT

Apoi s-a năpustit și asupra tatălui. Și acesta, în vârstă de 71 de ani, a suferit răni destul de serioase. Norocul celor doi a fost acela că o vecină, care a auzit strigătele disperate, a sărit imediat în ajutor.

Vecina de la 3, care e luptătoare, ea a intervenit. A intrat, l-a prins şi l-a…că altfel îi omora”, spune o locatară a blocului unde a avut loc acest grav incident, conform Observator News.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii au constatat că la imobilul respectiv ar fi avut loc o agresiune spontană, respectiv, bărbatul de 39 de ani, pe fondul unor tulburări psihice, şi-ar fi agresat părinţii, provocându-le răni cu un obiect tăietor-înţepător”, precizează IPJ Cluj.

Vecinii persoanelor înjunghiate, șocați de eveniment

Atacul declanșat de bărbatul de 39 de ani asupra părinților săi i-a cutremurat pe vecini. Ei nu își explică gestul. ”Toată lumea e şocată de ce s-a întâmplat. Nu ne-am aşteptat. Era un băiat foarte liniştit”, afirmă o vecină a acestei familii.

ADVERTISEMENT

În acest moment, mama tânărului a ajuns direct pe masa de operaţie. Din păcate, ea se află în stare critică. Fiul agresor şi tatăl său sunt şi ei internaţi cu mai multe plăgi înjunghiate. Polițiștii încearcă să afle acum care a fost motivul atacului.

ADVERTISEMENT