News

Un bărbat din Vaslui și-a atacat părinții cu un topor. Polițiștii au fost nevoiți să-l împuște

Un bărbat din Vaslui și-a atacat părinții cu un topor, fiind nevoie de intervenția în forță a polițiștilor pentru a-l calma pe acesta.
24.11.2022 | 09:09
Un barbat din Vaslui sia atacat parintii cu un topor Politistii au fost nevoiti sal impuste
Bărbat împușcat de polițiști. Foto: Gunshot.com
ADVERTISEMENT

Bărbatul a sărit ulterior la bătaie și în ambulanță, unde a distrus aparatura. Victimele, o femeie de 58 de ani și un bărbat de 64, au ajuns în comă la spital. Fiul lor e în afara oricărui pericol, fiind împușcat în picior de polițiști.

Un bărbat din Vaslui și-a atacat părinții cu un topor

Cazul a fost înregistrat în localitatea Protopopești, cu puțin înainte de miezul nopții. Vecinii bărbatului în vârstă de 33 de ani sunt cei care au sunat la Poliție pentru a anunțat că acesta își amenință părinții.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns polițiștii și o ambulanță, însă scandalul a escaladat. Pentru că bărbatul era agitat și nervos, amenințând că omoară pe toată lumea, polițiștii l-au împușcat în picior.

”Echipajul ambulanței a observat comportamentul agresiv și a evitat intrarea în locuință solicitând poliția. Când au intrat în casă cu polițiștii, au descoperit mama și tata agresorului agresați. Erau în pat, inconștienți”, a declarat medicul Dan Ungureanu de la Serviciul de Ambulanță Vaslui, potrivit Libertatea.

ADVERTISEMENT

Potrivit anchetatorilor, tatăl agresorului a fost lovit în cap cu un topor, fiind în comă profundă. În aceeași situație e și mama agresorului, tot în urma unei lovituri la cap cu toporul.

”Bărbatul de 33 de ani, care se manifesta agitat, prezenta o plagă înjunghiată la nivelul unei gambe, fiind preluat de ambulanța C2 cu medic.

ADVERTISEMENT

Poliția nu l-a însoțit pe ambulanță. În timpul deplasării, a devenit din nou foarte agresiv. Echipajul a oprit ambulanța și a solicitat prin 112 poliția, viața lor fiind în pericol, a adăugat medicul.

Rămâne neclar de ce ambulanța l-a transportat pe bărbat la spital fără escortă, în condițiile în care acesta era agitat și agresiv. Cert e că acesta a distrus aparatura din ambulanță și a terorizat medicii, fiind din nou nevoie de intervenția polițiștilor.

ADVERTISEMENT

Aceștia l-au imobilizat pe bărbat și l-au transportat la spital în siguranță. Cazul va fi acum preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul.

ADVERTISEMENT