News

Un cadavru pus într-o geantă a fost găsit într-o stație de autobuz. Femeia fusese ucisă în urmă cu două săptămâni

Autoritățile din Malaezia încearcă să identifice trupul unei femei care a fost găsită într-o geantă abandonată într-o stație de autobuz.
16.04.2023 | 17:15
Un cadavru pus intro geanta a fost gasit intro statie de autobuz Femeia fusese ucisa in urma cu doua saptamani
Crima a avut loc în Kulai, aproape de granița cu Singapore/ Foto: Google Maps
ADVERTISEMENT

Poliția din Malaezia a anunțat că investighează moartea unei femei al cărei cadavru în descompunere a fost găsită într-o geantă de voiaj într-o stație abandonată de autobuz, informează agenția malaeziană de știri Bernama.

Geanta a fost găsită de un bărbat în urmă cu trei zile, acesta anunțând imediat autoritățile. Geanta a fost găsită în apropierea unei clădiri care aparține companiei energetice de stat Tenaga Nasional Berhad, în Kulai, un district din statul Johor, aflat la zona de sud din Malaezia.

ADVERTISEMENT

Șeful poliției din Kulai, Tok Beng Yeow, a anunțat inițial că nivelul avansat de descompunere, de peste 50%, cu viermi în interior, nu permite identificarea sexului, vârstei și estimarea datei decesului.

Totuși poliția a trimis rămășițele la Sultanah Aminah Hospital pentru întocmirea unui raport medico-legal. Raportul preliminar indică faptul că femeia ar fi putut avea circa 25 de ani, ar fi suferit de o rană la cap și a murit în urmă cu două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Tok Beng Yeow a anunțat că ancheta continuă până la stabilirea identității femeii, a modului în care a murit precum și pentru identificarea eventualilor vinovați. Totodată, polițistul a cerut populației să informeze autoritățile cu orice date care ar putea fi utile în acest caz.