Sporturi

Un campion de motocros și-a desfigurat fosta iubită! Imagini devastatoare cu tânăra braziliancă

09.10.2018 | 12:31
Un campion de motocros sia desfigurat fosta iubita Imagini devastatoare cu tanara brazilianca

Un campion de motocros și-a desfigurat fosta iubită, deoarece acesta a postat pe contul de Instagram o poză cu un decolteu mai îndrăzneț. Conform cotidianului spaniol Marca, Melissa Gentz, în vârstă de 22 de ani, a fost lovită brutal de Erick Bretz, cu trei ani mai mare decât victima sa.

Brazilianca, care este studentă în Florida, l-a reclamat la poliție pe fostul său iubit. Melissa Gentz le-a povestit oamenilor de ordine că Erick Bretz a trântit-o la pământ, și-a înfășurat picioare în jurul gâtului ei pentru a o ștrangula, iar apoi a lovit-o cu o sticlă și a tras-o de păr.

Un campion de motocros și-a desfigurat fosta iubită, deoarece acesta a postat pe contul de Instagram o poză cu un decolteu mai îndrăzneț
Un campion de motocros și-a desfigurat fosta iubită, deoarece acesta a postat pe contul de Instagram o poză cu un decolteu mai îndrăzneț

Campionul de motocros a fost arestat după ce și-a agresat fosta iubita

În urma acestei grosolane agresiuni asupra fostei sale iubite, campionul de motocros a fost arestat arestat de poliția americană. Erick Bretz, fiul patronului celui mai mare lanț brazilian de supermarketuri, a fost eliberat ulterior după ce a plătit o cauțiune în valoare de 50.000 de euro, dar a primit o interdicție de a se apropia de victima sa.

La câteva zile după agresiune, Melissa Gentz a postat o poză pe contul de Instagram cu fața tumefiată. ”Voi posta această imagine, deoarece fostul meu iubit crede că fetele care au parteneri nu ar trebui să pună poze prea îndrăznețe. Vreau să le spun tuturor femeilor că ar trebui să pună capăt relațiilor care ajung în aceeași situație cu a mea. Nu vreau să ascund semnele a ceea ce mi s-a întâmplat, pentru că nicio femeie nu ar trebui să se simtă rușinată sau să se simtă vinovată de faptul că a fost victima violenței”, a scris tânăra braziliancă.