News

Un căruțaș din București a forțat bariera și a riscat să fie lovit de tren: „Ar trebui vizitat de Poliție și ars rău”. Video

21.07.2020 | 17:49
Un carutas din Bucuresti a fortat bariera si a riscat sa fie lovit de tren Ar trebui vizitat de Politie si ars rau Video
ADVERTISEMENT

Inconștiența unui căruțaș putea să-l coste viața, într-un moment șocant surprins de camerele de supraveghere din București, în data de 21 iulie.

Pe imagini se poate vedea cum, la o trecere la nivel cu calea ferată, bărbatul forțează bariera și trece cu bine, puțin înainte de a fi ajuns de tren.

ADVERTISEMENT

Conform legii, bărbatul trebuia să oprească în momentul în care bariera s-a lăsat, fără a risca să fie lovit de tren.

Un căruțaș din București era să fie lovit de tren

Internauții au taxat dur momentul de „curaj” al căruțașului, fiind publicate zeci de comentarii care dezaprobă în termeni nu tocmai politicoși gestul bărbatului.

ADVERTISEMENT

Unii dintre cititori au remarcat că trenul a fost obligat să încetinească, tocmai pentru a nu-l lovi pe bărbatul care conducea inconștient căruța.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE CĂRUȚAȘUL TRECE IRESPONSABIL CALEA FERATĂ

Daca tot a încetinit traficul și a fost filmat mă gândesc că ar trebui vizitat de poliție și ars rău. Altfel, o să facă și mâine scamatoria”, a scris un cititor.

ADVERTISEMENT

Ca și el am mai văzut, dar șoferi. Unii au scăpat teferi, alții au făcut cunoștință cu creatorul divin”, a completat un alt bărbat indignat de cele văzute.

A atins bariera, deci a declanșat și sistemul de semnalizare care a oprit trenul :))”, a remarcat un alt internaut.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, au existat și apărători ai căruțașului, care au găsit o explicație tehnică pentru gest: bărbatul știa că trenul vine cu mare întârziere și și-a permis să treacă fără emoții.

„Problema cu bariera de la Brazi e un pic mai mult scoasă din context. Pentru cine nu cunoaște e ușor să judece, dar bariera aceea stă uneori si 65 (șaizeci și cinci) de minute închisă … ca apoi să se deschidă 5 minute ,după care să se închidă iarăși 45 de minute…(în 45 de minute trec 3-4 trenuri … deci unul la 11.25 minute în medie ). Locuiesc în zonă , am un copil foarte bolnav (cronic) cu crize … uneori stă ambulanța la barieră …ori aici la Brazi, ori la Tinosu (Halta Prahova care e înainte de Crivina menționată în articol) ) și nu sunt alte căi de acces… deci și CFR Infrastructură ar trebui să mai optimizeze automatizarea barierelor. Și da …căruțașul trebuie identificat și amendat/pedepsit exemplar … dar cauza și contextul problematic în zonă e tot CFR Infrastructură”, a menționat cititorul.

Alți internauți au remarcat că în acea zonă și-au pierdut mulți oameni viața, tocmai din cauza unor asemenea gesturi de „vitejie”:  „De aia se pun barierele cu 15 minute înainte de a trece trenul, să aibă timp idioții sa iasă din situație, la Râureni Vâlcea se pun barierele când trenul e la Piatra Olt ?”, ”Din păcate ai fost mulți care și-au pierdut viața acolo”.

 

ADVERTISEMENT