Fotbal international

Un fan a intrat pe teren și s-a dus țintă spre Hazard! Gestul făcut imediat de starul lui Chelsea

Autori: Ionut Neamţu, Sorin Dumitrescu | 15.02.2019 | 11:53
Eden Hazard a fost luat în brațe de un intrus, care a pătruns pe teren, care, din fericire, era un fan

La finalul meciului din Europa League Malmo FF – Chelsea un fan a intrat pe teren și s-a dus glonț spre Eden Hazard. Starul belgian a jucat doar ultimele 20 de minute ale meciului tur din Europa League, câștigat de londonezi cu 2-1, înlocuindu-l pe brazilianul Willian. Condițiile climatice și faptul că a întâlnit o formație al cărei atuu este forța fizică, l-au determinat pe antrenorul Maurizio Sarri să nu înceapă jocul cu Hazard.

În momentul în care fanul a ajuns lângă Hazard și l-a luat în brațe stewarzii au apărut prompt la locul faptei, pentru a-l imobiliza pe agresor și a-l preda oamenilor legii. Însă jucătorul belgian a rezolvat situația cum nu se putea mai bine, păstrându-și tot timpul calmul și nearătând că s-ar fi speriat de apariția neașteptată a intrusului.

Eden Hazard nu s-a pierdut cu firea și a detensionat situația

Hazard și-a scos tricoul, deși la acea oră în noapte era destul de frig în orașul suedez unde a jucat toamna trecută și CFR Cluj în turul preliminar al Champions League și cu un zâmbet prietenos a detensionat situația, oferindu-l invadatorului terenului de joc. În aceste condiții și stewarzii au decis să nu mai ia măsuri punitive, eliberându-l pe fanul cu priciona ,care a plecat nespus de fericit cu suvenirul spre ieșire.

Eden Hazard a fost luat în brațe de un intrus, care a pătruns pe teren, care, din fericire, era un fan
Eden Hazard a fost luat în brațe de un intrus, care a pătruns pe teren, care, din fericire, era un fan

Antrenorul Maurizio Sarri a declarat după meci faptul că l-a bucurat atitudinea celor trimiși pe teren, care au demonstrat că au depășit momentul foarte neplăcut al eșecului cu 6-0 din ultima etapă, de la Manchester City, însă sunt tot mai multe vocile care susțin că Sarri nu va prinde finalul sezonului pe Stamford Bridge.

Sarri are șanse mici de a termina sezonul pe Stamford Bridge

Au apărut tot felul de variante de înlocuitor pentru italian, ultima fiind nimeni altul decât fostul tehnician al lui Real Madrid, francezul Zinedine Zidane, dar e greu de crezut că un om atât de echilibrat ca acesta ar risca să preia o echipă în plin sezon și care are și obiectiv obligatoriu clasarea în primele 4 la final de sezon sau câștigarea Europa League, pentru a merge toamna viitoare în grupele Champions League.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!