ADVERTISEMENT
Fotbal international

Un fost internațional nord-irlandez îi critică pe jucătorii lui Mirel Rădoi: ”Adversarul se prăbușește de parcă ar fi fost făcut bucăți”

Autor: Gabriela Gheorghe | 05.09.2020 | 00:21
Un fost internațional nord-irlandez îi critică pe jucătorii lui Mirel Rădoi: ”Adversarul se prăbușește de parcă ar fi fost făcut bucăți”
Un fost internațional nord-irlandez îi critică pe jucătorii lui Mirel Rădoi: ”Adversarul cade imediat după ce îl atingi”

John O’Neil (62 de ani), fost internațional al Irlandei de Nord este de părere că jucătorii antrenați de Mirel Rădoi au căzut mult prea ușor în duelurile din prima parte a jocului de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Josh Magennis (30 de ani), jucătorul lui Hull, a primit cartonașul roșu în minutul 39 al jocului dintre România și Irlanda de Nord, la 1-0 pentru români.

Vârful nord-irlandezilor a primit cel de-al doilea cartonaș galben, pentru o lovitură cu cotul asupra lui Alexandru Maxim.

ADVERTISEMENT

”E o intrare banală, iar jucătorul se prăbușește de parcă ar fi fost făcut bucăți”

John O’Neill, apărător ce a jucat împreună cu naționala Irlandei de Nord la Campionatele Mondiale din 1982 și 1986 consideră că jucătorii noștri au exagerat contactele.

„Știu, și eu mă plâng că nu mai este permis contactul fizic în fotbalul de astăzi, dar jucătorii trebuie să conștientizeze că astea sunt vremurile. Adversarul cade imediat după ce îl atingi. E o intrare banală, iar jucătorul se prăbușește de parcă ar fi fost făcut bucăți.

ADVERTISEMENT

 E păcat pentru Ian Baraclough, pentru că tot ce a pregătit a fost dat peste cap. A fost cu spatele la zid după eliminarea lui Magennis, iar jucătorii trebuie să aibă grijă, ar mai putea exista eliminați”, a spus John O’Neill pentru cei de la BBC.

România e pe locul trei al clasamentului

22 de faulturi a fluierat centralul Francois Letexier în prima parte a jocului România – Irlanda de Nord, câte 11 pentru fiecare națională.

ADVERTISEMENT

România și Irlanda de Nord au terminat la egalitate scor 1-1 în primul joc al ”tricolorilor” din Liga Națiunilor. George Pușcaș a marcat pentru români în minutul 25, în timp ce pentru oaspeți a egalat Gavin Whyte.

După acest joc, România se află pe locul trei al clasamentului, cu un punct. Liderul grupei este Austria care a câștigat contra Norvegiei, cu 2-1. Irlanda de Nord este pe doi, iar Norvegia ocupă ultima poziție.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,70 este cota pentru ”sub 2,5 goluri marcate” la meciul Austria – România. Vezi aici toate cotele

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!