Fotbal intern

Un fotbalist de la Dunărea Călărași regretă că Dan Alexa nu a plecat la FCSB! ”Lucrurile au luat o altă întorsătură”

07.01.2019 | 16:38
Un fotbalist de la Dunarea Calarasi regreta ca Dan Alexa nu a plecat la FCSB Lucrurile au luat o alta intorsatura

Portarul echipei Dunărea Călărași, Cătălin Staton, regretă că antrenorul Dan Alexa nu a plecat la FCSB, deși s-a aflat în discuții cu finanțatorul Gigi Becali. Titular în poarta nou promovatei în prima parte a sezonului din Liga 1 Betano, Straton a explicat că nu ar refuza un transfer la formația ”roș-albastră”.

”Toţi portarii vor să plece la mai bine. Fie că este Steaua, sau o echipă din străinătate, este normal să îmi doresc să evoluez la o echipă mult mai bună ca să îi ofer şi familiei mele un trai mai bun”, a declarat Cătălin Straton la reunirea lotului pentru partea a doua a Ligii 1 Betano, conform  Telekom Sport.

Un fotbalist de la Dunărea Călărași regretă că Dan Alexa nu a plecat la FCSB: ”Mi-aș fi dorit să plece”

”Referitor la viitorul lui Dan Alexa, mi-aş fi dorit foarte mult să plece pentru că Steaua este o echipă mare, o echipă de nerefuzat. Din păcate pentru el lucrurile au luat o altă întorsătură şi a rămas aici. Din fericire pentru noi, acest lucru ne bucură”, a spus fotbalistul de la Dunărea Călărași după ce Dan Alexa nu a mai ajuns la FCSB.

Dan Alexa, nervos pe banca tehnică la meciul FC Viitorul - Dunărea Călărași
Dan Alexa, nervos pe banca tehnică la meciul FC Viitorul – Dunărea Călărași

Referitor la așteptările pe care le are pentru acest sezon, Cătălin Staton își dorește salvarea de la retrogradare: Ar fi frumos să câștigăm Cupa României, dar cred că prioritar este să ne salvăm de la retrogradare şi chiar să ne clasăm pe un loc cât mai sus”.

FANATIK a anunțat duminică transferul mijlocașului central Victor Hugo Gomes Passos, alias Pele, la Dunărea Călărași. Fostul internațional de tineret portughez, ajuns la 31 de ani, a semnat un contract pe un sezon și jumătate cu formația pregătită de Dan Alexa. El și-a făcut junioratul la Benfica Lisabona și a mai trecut în cariera sa pe Internazionale Milano și FC Porto.

Dan Alexa a fost foarte aproape în această iarnă să preia FCSB, dar în cele din urmă Gigi Becali l-a ales pe Mihai Teja.