News

Un hoț din Dâmbovița s-a rănit în timpul unui jaf. A sunat singur la 112

Jaf atipic într-o instituție din Dâmbovița. Ce a putut să pățească hoțul în timpul „loviturii”? A fost nevoit să sune singur la 112.
07.08.2023 | 17:37
Un hot din Dambovita sa ranit in timpul unui jaf A sunat singur la 112
Un hoț din Dâmbovița s-a rănit în timpul unui jaf. Colaj Fanatik/ Sursa foto: Facebook/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un hoț din Dâmbovița s-a rănit în timpul unui jaf. Situația hilară a avut loc în noaptea de vineri, 4 august, spre sâmbătă, 5 august, în Primăria localității Glodeni, din județul Dâmbovița.

Un hoț din Dâmbovița s-a rănit în timpul unui jaf

Hoțul, plin de încredere, a plănuit un jaf în instituția cu pricina, dorind să fure banii Primăriei. Însă, lucrurile nu au decurs așa cum se aștepta. El a spart geamul ușii de la intrarea în clădire, folosind pumnul.

ADVERTISEMENT

Nu și-a dat seama că acest gest îi va da planul peste cap și că aproape îl va costa viața. În timpul jafului, bărbatul s-a rănit atât de tare, încât a fost nevoit să sune singur la 112 și să ceară ajutorul salvatorilor.

După ce a spart geamul cu pumnul, bărbatul a pierdut foarte mult sânge și s-a temut că își va pierde viața. Astfel, a anunțat autoritățile cu privire la pățania sa, iar în acest fel și-a dat singur planul în vileag.

ADVERTISEMENT

Incidentul a fost făcut public chiar de reprezentanții Primăriei Glodeni. De altfel, aceștia au precizat că bărbatul are antecedente. „Noaptea trecută, un individ certat cu educația și legea a încercat să intre în sediul primăriei spărgând geamul cu pumnul la ușa de la intrare. ”, au transmis reprezentanții instituției.

Totodată, chiar dacă ar fi reușit să pătrundă în Primărie, hoțul nu s-ar fi ales cu mare lucru, deoarece banii sunt depuși, zilnic, la Trezoreria Pucioasa. În plus, instituția este dotată cu camere de supraveghere.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital pentru a primi îngrjiri medicale. „A fost la un pas să-și piardă viața din cauza pierderii excesive de sânge. Intervenția SMURD și transportarea individului la Spitalul Județean Dâmbovița , i-a salvat viața.”, au adăugat reprezentanții Primăriei.

Doi hoți au furat toată ciocolata dintr-un supermarket

Un alt jaf atipic a fost dat în luna iunie într-un supermarket din Bihor. Doi bărbați au golit rafturile cu ciocolată din magazinul respectiv. Indivizii au pus în coșul de cumpărături toate dulciurile, iar apoi au fugit din supermarket.

ADVERTISEMENT

Ciocolata furată era în valoare de 4.665 de lei, potrivit oamenilor legii. Cei doi hoți au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, magistrații au decis ca aceștia să fie arestați preventiv pentru 30 de zile.

 

ADVERTISEMENT
Tags: