News

Doi hoți și-au îndeplinit visul copilăriei, au golit rafturile cu ciocolată din supermarket. Cel mai ciudat furt al anului, în România

Furtul secolului în Bihor. Doi bărbați s-au "îndulcit" într-un supermarket din Bihor. Hoții au profitat de neatenția vânzătorilor.
30.06.2023 | 18:24
Doi hoti siau indeplinit visul copilariei au golit rafturile cu ciocolata din supermarket Cel mai ciudat furt al anului in Romania
Hoții din Bihor au gusturi rafinate. Foto: Colaj Fanatik/Hepta.
ADVERTISEMENT

Un tânăr în vârstă de 18 ani și un bărbat de 33 de an  din comuna Cefa se află în centrul unei anchete penale după ce au comis jaful secolului. Bărbații au furat mai multe cutii cu ciocolată dintr-un supermarket din Oradea. Incidentul incredibil a avut loc pe 19 iunie, când cei doi infractori au profitat de o clipă de neatenție a vânzătorilor și au încărcat în coșul de cumpărături toate dulciurile de pe rafturi.

Hoții s-au “îndulcit” cu ciocolată într-un supermarket din Bihor

Tânărul hoț și complicele său au pătruns într-un supermarket din cartierul Rogerius, de unde au luat un coș metalic și l-au umplut cu toate produsele de ciocolată pe care le-au găsit. Profitând de neatenția angajaților, au părăsit magazinul fără a fi observați. Prejudiciul total al furtului a fost evaluat la suma de 4.665,80 lei, care, până în prezent, nu a fost recuperată.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, hoții au fost reținuți de polițiștii din Biroul de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului Oradea. Joi, cei doi suspecți au fost prezentați în fața procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, care a propus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Surprinzător, acești hoți nu sunt la prima abatere. Cu o lună în urmă, au fost reținuți pentru 24 de ore după ce au furat două biciclete expuse în fața unui magazin de articole sportive din centrul comercial Prima Shops din Oradea. Polițiștii i-au prins a doua zi în timp ce încercau să le vândă în Piața 100 din Oradea, iar bicicletele în valoare de 3.749 de lei au fost recuperate.

ADVERTISEMENT

Scene șocante într-un supermarket din Sibiu

O scenă șocantă a avut loc la un cunoscut supermarket din Șelimbăr, Sibiu, unde un bărbat  în vârstă de 58 de ani, angajat ca agent de pază, a fost victima unei agresiuni violente. Incidentul s-a petrecut în timpul programului de lucru al paznicului, când acesta a încercat să abordeze un individ bănuit de furt.

Paznicul și-a făcut datoria și a încercat să verifice un bărbat însoțit de o altă persoană, pe care îl suspecta că ar fi sustras produse din magazin. În ciuda acțiunilor sale în interesul securității, individul nu a reacționat cu cooperare, ci cu agresivitate extremă.

ADVERTISEMENT

Agresorul a atacat brutal agentul de pază, folosind o violență de neimaginat. Bărbatul nu a încetat până când paznicul a fost lăsat inconștient și grav rănit. Victima a suferit multiple traumatisme și a fost transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Sibiu, unde a fost imediat dusă în sala de operație.

Bătăușul va fi cercetat penal

La fața locului a intervenit Poliția, demarând imediat cercetările cu privire la acest incident revoltător. Autoritățile au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Agresorul va fi adus în fața justiției pentru actul său violent.

ADVERTISEMENT

„La nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

 

ADVERTISEMENT