Fotbal intern

Un internațional român U19, umilit de clubul la care evoluează. “E persecutat, supus unor tratamente rar întâlnite. Am filmări!” Detalii uluitoare

05.03.2019 | 14:09
Un international roman U19 umilit de clubul la care evolueaza E persecutat supus unor tratamente rar intalnite Am filmari Detalii uluitoare
ADVERTISEMENT

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a dezvăluit că Denis Haruț, un internațional român de la echipa națională a României U19, este umilit de clubul la care evoluează. Acesta susține că ACS Poli Timișoara nu și-a mai plătit jucătorii de mai bine de nouă luni și că Denis Haruț este victima discriminării echipei din Liga a 2-a.

Un internațional român U19 este umilit de clubul la care evoluează

„La Timișoara sunt jucători neplătiți de nouă luni. E un haos total! E un jucător, Haruț, e persecutat, supus unor tratamente rar întâlnite. Am filmări! Se schimbă într-o baracă pentru că nu a fost de acord cu diminuarea contractului cu mai mult de 50%. E chemat la antrenamente de 3 ori pe zi,  nu i se pune la dispoziție vestiar adecvat, se antrenează singur.

ADVERTISEMENT

Avem filmări, avem dovezi, sper ca Federația să vadă ce se întâmplă pentru că e un caz  grav de persecutare. E un jucător talentat, un jucător foarte bun, de lot național”, a spus Emilian Hulubei, președintele AFAN, la  GSP Live.

Denis Haruț și Dan Nistor în meciul Dinamo - ACS Poli Timișoara
Denis Haruț și Dan Nistor în meciul Dinamo – ACS Poli Timișoara

Emilian Hulubei, atacat de președintele de la ACS Poli Timișoara

De partea cealaltă, Radu Birlică, președintele clubului ACS Poli Timișoara, a ieșit la atac. Deși nu a dorit să discute despre situația lui Denis Haruț, oficialul echipei din Liga a 2-a l-a atacat pe Emilian Hulubei și susține că acesta organizează petreceri din banii AFAN prin intermediul soției lui.

ADVERTISEMENT

Domnul Hulubei să vorbească despre petrecerile pe care le organizează din banii AFAN prin soția lui și după să vorbească despre cluburi care nu au finanțare”, a declarat Radu Birlică, conform sursei citate mai sus.

Tags: