Fotbal intern

Un jucător de la ACS Poli Timişoara a fost filmat în timp ce paria contra echipei sale. “A recunoscut!”

25.10.2018 | 11:57
Un jucator de la ACS Poli Timisoara a fost filmat in timp ce paria contra echipei sale A recunoscut

Cristi Pădurariu (21 de ani), jucător la ACS Poli Timişoara, a fost filmat în timp ce paria contra echipei sale. Fotbalistul care se află sub contract cu gruparea din Liga a 2-a a recunoscut totul după ce oficialii grupării din Banat l-au pus în faţa probelor. Mai mult, Radu Birlică susţine că informaţiile au ajuns la el prin intermediul antrenorului.

Radu Birlică, preşedintele echipei ACS Poli Timişoara, a dezvăluit cum şi-au dat seama că există jucători care pariază şi că a avut o întâlnire cu o persoană care are o casă de pariuri şi l-a pus la curent cu toate informaţiile. Acesta susţine că fotbaliştii pariază la goluri şi pe cartonaşe încasate.

Jucător de la ACS Poli Timişoara, filmat în timp ce paria contra echipei sale

”Da, e un fotbalist de la noi care a fost raportat. A fost surprins în casa de pariuri, a și recunoscut faptul că a pariat. Antrenorul mi-a adus la cunoștință că are informații că se pariază. Am reușit să punem mâna pe un video cu fotbalistul în casa de pariuri. Am anunțat FRF care a răspuns imediat. Era obligația noastră să spunem despre acest caz pentru că rezultatele echipei sunt um sunt. Nu vreau să spun că astea sunt cauzele, dar ne-am gândit la foarte multe chestii în perioada asta. El e un băiat de perspectivă, are calități. Cred că anturajul îl strică. Sunt și fotbaliști bătrâni care se retrag și probabil îi atrag pe cei tineri în această capcană.

Băiatul a fost cooperant când i-am pus filmările. A dat o declarație și a spus că pariază împotriva echipei la care joacă. Nu ne-a spus la ce meci a făcut acest lucru. Din discuțiile de aseară cu domnul Virgil Pascu, am înțeles că a recunoscut totul copilul. De mult nu mi-a mai fost dat să văd așa răsturnări de situație, cu 7 goluri pe meci, cu goluri pe finalul meciurilor după minutul 70. Chiar am luat pe cineva care are o casă de pariuri și mi-a explicat multe chestii. Mi-a spus că se pariază la goluri, că se pariază pe cartonașe. Eu consider că Liga a 2-a e un fel de cancer”, a declarat Radu Birlică la GSP LIVE.

Cristian Pădurariu într-un meci al echipei ACS Poli Timişoara
Cristian Pădurariu într-un meci al echipei ACS Poli Timişoara

Antrenorul lui ACS Poli Timişoara, despre jucătorul care paria contra echipei sale

Ştefan Nanu, antrenorul echipei ACS Poli Timişoara, este cel care a intrat în posesia filmuleţului în care apare jucătorul Cristi Pădurariu.  ”Pentru mine a fost o dezamăgire pentru că atunci când am venit la Poli Timișoara am simțit că ceva nu e în regulă. Scorurile erau prea mari, luam goluri prea ușor. Conduceam cu 2-1 și pur și simplu se dădeau la o parte să dea gol și se termina 4-2. La meciul cu UTA am simțit același lucru (n.r. UTA a învins cu 2-1 pe 12 septembrie). După acest meci, am mers undeva să mănânc și m-am întâlnit cu un domn care mi-a spus că avem jucători care joacă la pariuri. Mi-a zis că atunci unul chiar pariase. Mi-a dat imaginile video și am văzut. Eu am mai dat numele și altor jucători, dar din păcate nu avem probe. Dar cred că încă există astfel de jucători la noi”, a adăugat Ștefan Nanu.

Cristian Pădurariu, jucătorul filmat în timp ce paria contra echipei sale, a participat la selecţia pentru reprezentativa U21 a României în luna martie a anului 2017. Acesta s-a pregătit sub comanda lui Daniel Isăilă.