Fotbal international

Un jucator de fotbal nord-coreean din Italia a primit interzis să vorbească la TV! Decizia a luat-o liderul Kim Jong-Un

Unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din Coreea de Nord, Kwang-Song Han, component al echipei Perugia, trebuia să apară la o emisiune de fotbal din Italia, dar unul dintre aghiotanţii...
29.09.2017 | 21:12
Un jucator de fotbal nordcoreean din Italia a primit interzis sa vorbeasca la TV Decizia a luato liderul Kim JongUn

Unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din Coreea de Nord, Kwang-Song Han, component al echipei Perugia, trebuia să apară la o emisiune de fotbal din Italia, dar unul dintre aghiotanţii preşedintelui Kim Jong-Un l-a sunat şi i-a interzis să apară la TV.

Jucătorul nord-coreean de la Perugia are un sezon bun în Serie B şi trebuia să apară la o emisiune de la Rai Sport, la show-ul Domenica Sportiva. Fotbalistul aştepta în hotelul său din Milano să meargă la show-ul tv, dar lucrurile au luat o turnură incredibilă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Nord-coreeanul îi are ca idoli pe Ronaldo şi Dybala

Preşedintele Coreei de Nord, Kim Jong-Un, a ordonat ca fotbalistul Kwang-Song Han să nu dea niciun interviu presei. La Stampa scrie că tânărul fotbalist a izbucnit în lacrimi când a auzit că nu este lăsat să participe la emisiune. Visul jucătorului nord-coreean este să joace alături de Cristiano Ronaldo şi Paulo Dybala.

Massimiliano Santopadre, preşedintele Perugiei, i-a informat pe cei de la Rai Sport spunându-le de telefon şi spunea că fotbalistul este speriat, după ce a primit telefonul de la Guvernul nord-coreean. Dar, în loc să anuleze show-ul tv, preşedintele Perugiei a participat singur la emisiune.