News

Un nou caz de răpire cu mașina în România. Cine este victima și cine sunt agresorii

27.07.2019 | 11:15
Un nou caz de rapire cu masina in Romania Cine este victima si cine sunt agresorii

Jurnaliștii au aflat detalii despre un nou caz de răpire în România. De data aceasta, acțiunea se petrece în județul Neamț unde patru bărbați beți criță au început să se certe și ulterior s-au luat la bătaie. Tot tărăboiul  a pornit de la un cioban și angajatorul lui.

Un cioban din județul Neamț a fost bătut cu pumnii și picioarele

Un nou caz de răpire a ieșit la iveală. Tot în data de 24 iulie, de data aceasta pe raza localității Bodești, județul Neamț. Patru bărbații au început să se certe și să se bată după ce au băut fără măsură. Tot scandalul a pornit de la un cioban în vârstă de 35 de ani și angajatorului lui care au început să se certe. Imediat cearta s-a transformat într-un scandal de amploare în care ciobanul a fost bătut cu pumnii și cu picioarele.

Ciobanul a fost băgat cu forța în mașină de trei bărbați cu vârste cuprinse între 37 și 42 de ani și a fost dus împotriva voinței sale la stână. Ajuns acolo ciobanul a sunat la 112. Toți cei trei bărbați care l-au bătut pe ciobanul din Bodești au fost reținuți și acuzați de lovire și lipsire de libertate.

Ciobanul este cel care a sunat la 112
Un cioban din Bodești, județul Neamț a fost bătut de trei bărbați cu pumnii și picioarele. Sursa foto: adevarul.ro

Unul dintre bărbați se afla sub control judiciar

Unul dintre cei trei bărbați care l-au bătut fără milă pe ciobanul din județul Neamț, un bărbat în vârstă de 42 de ani se afla sub control judiciar. Probabil, acum bărbatul riscă să ajungă după gratii. „În urma documentării activității infracționale, cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, potrivit zch.ro. 

Ieri, 26 iulie cei trei bărbați au ajuns în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.