Life

Un nou cuplu la Puterea Dragostei? Iasmina Halas, declarație neașteptată pentru Mihai Florea

Un nou cuplu este pe cale să se formeze la Puterea Dragostei, după ce Iasmina Halas i-a făcut o declarație de dragoste lui Mihai Florea.
06.10.2021 | 19:15
Un nou cuplu la Puterea Dragostei Iasmina Halas declaratie neasteptata pentru Mihai Florea
ADVERTISEMENT

Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei ar putea forma noul cuplu al acestui sezon. Cei doi sunt din ce în ce mai apropiați, iar tânăra i-a făcut o declarație bărbatului.

Între cei doi s-a format o legătură puternică, așa cum au putut observa și fanii emisiunii. De altfel, Iasmina și Mihai par să se înțeleagă bine și în spatele camerelor de filmat.

ADVERTISEMENT

Inițial, Mihai și-a încercat norocul cu Adriana, însă lucrurile nu au mers atât de bine. Cei au renunțat la o posibilă relație de dragoste.

Iasmina Halas și Mihai Florea, noul cuplu de la Puterea Dragostei?

Se pare că un nou cuplu se formează în cel mai nou sezon Puterea Dragostei. Iasmina Halas și Mihai Florea au comunicat tot mai des în ultima vreme și nu doar în fața telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină le-a dat susținătorilor de înțeles că între ea și Mihai există o legătură care este mai presus de prietenie. Tânăra a postat o fotografie cu subînțeles pe Instagram, iar presupusul ei partener a distribuit-o, la rândul său, pe profilul lui.

„Just stay here (n.r. Doar stai aici)”, este mesajul postat de Iasmina Halas pe InstaStory, pe fundalul a două persoane care se țin de mână.

ADVERTISEMENT
Mihai Florea și Iasmina Halas de la Puterea Dragostei
Mihai Florea și Iasmina Halas de la Puterea Dragostei. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

De ce a venit Iasmina la Puterea Dragostei

Iasmina Halas a venit la Puterea Dragostei pentru a se vindeca după povestea de dragoste eșuată cu un sportiv din Timișoara.

Fosta nevastă a lui Cristian Daminuță are de gând să meargă mai departe și este sigură că show-ul matrimonial de la Kanal D o va ajuta.

ADVERTISEMENT

„Am ieșit dintr-o relație și vreau să trec peste aici, pentru că acasă nu aveam nicio sanșă”, a declarat aceasta în cadrul show-ului difuzat la Kanal D.

Mihai Florea este celebru pe TikTok, unde a primit peste un milion de aprecieri din partea celor care îl urmăresc. Tânărul nu este apreciat doar în mediul online, ci și în Casa Dragostei, acolo unde concurentele l-au observat imediat.

Tânărul de 24 de ani a stârnit controverse printre concurenți încă de la prima intrare în platou. Acesta a invitat-o pe Adelina la dans, după care a fost întrebat de fete dacă este „certăreț”.

Prezența lui a agitat apele între Radu și Adriana, după ce tânăra a dat semne că ar fi interesată de el. Însă acest lucru nu pare să mai fie o problemă, din moment ce tânărul este apropiat de Iasmina.

ADVERTISEMENT