Fotbal intern

Un nou stadion în România. “Va avea toate facilităţile necesare!” Cât a costat arena. Video

O echipă din România care joacă în Liga 3 va avea un stadion nou

Radu Pop, preşedintele grupării Şoimii Lipova, a anunţat că o să fie construit un nou stadion în România. Formaţia care conduce în clasamentul din C4, cu 31 de puncte, speră să promoveze în Liga a 2-a şi se pregătesc pentru eşalonul secund.

Şoimii Lipova a jucat în sezonul 2018 – 2019 meciurile de pe teren propriu la Pâncota, iar acum aşteaptă să revină acasă, pe o arenă nouă. Stadionul va avea 1.500 de locuri şi nocturnă, iar jucătorii echipei din Liga a 3-a vor avea parte de toate facilităţile necesare.

Un nou stadion cu 1500 de locuri va apărea în România

Vom avea o arenă nouă, modernă, cu toate facilitățile necesare. Totul a costat cam 1 milion de euro. Stadionul va avea 1500 de locuri și nocturnă. Dacă vom promova avem asigurări că vom putea ține bine competiția de la nivelul eșalonului secund. Am terminat sezonul trecut pe locul şase şi am luat la rând echipele situate în faţa noastră. Toate au acuzat diferite probleme şi ne-au îndemnat să ne gândim la un obiectiv îndrăzneţ în acest sezon”, a punctat Radu Pop, președintele grupării din Lipova, conform Sport Total FM

O altă echipă care va juca pe un stadion nou este UTA Arad. Echipa care evoluează în Liga a 2-a din România va avea o nouă arenă care ar putea să găzduiască meciuri din Champions League, conform spuselor lui Gheorghe Falcă, primarul din Arad. Acesta susţine că noul stadion al echipei va avea 12.000 de locuri şi se va investi în el 14.000.000 de euro. Mai mult, edilul a dezvăluit că arena va putea fi omologată pentru a organiza jocuri din CL. Lucrările la stadionul “Francisc Neuman” sunt terminate în proporţie de 80%, iar stadionul o să fie gata în vara anului 2019. UTA Arad joacă pe “Motorul” meciurile de pe teren propriu încă din 2014.

  • Gloria Lunca Teuz Cermei. este pe locul 2 în C 4, cu 4 puncte în urma celor de la Șoimii (31 de puncte). Dumbrăvița completează podiumul, cu 26 de puncte