Fotbal international

Un oltean a dat lovitura la pariuri! A pariat 2 lei și a luat o căruță de bani

20.02.2019 | 21:03
Un oltean a dat lovitura la pariuri cu un bilet pe care a mizat doar 2 lei

Un oltean a dat lovitura la pariuri la sfârșitul săptămânii trecute, cu un bilet pe care a mizat doar 2 lei. Norocosul parior a ales să joace un bilet care are șanse reușită foarte mici, el mizând pe 18 meciuri de fotbal din mai multe campionate care s-au disputat pe parcursul a patru zile.

La toate cele 18 partide, din campionate străină și Champions League, fericitul parior a ales să joace varianta ”peste 2,5 goluri”. Cotele au fost cuprinse între 1,50 și 2,10, iar cota finală a ajuns la 48150.0749.

Un oltean a dat lovitura la pariuri

Sâmbătă seară, pariorul olten a dat ultima lovitură după ce i-a ieșit în minutele de prelungire pariul la meciul Beveren – Gent din campionatul Belgiei. Omul din Craiova a devenit acum bogat, el încasând suma de 91.485 de lei.

Acesta este biletul care l-a umplut de bani pe pariorul din Craiova
Acesta este biletul care l-a umplut de bani pe pariorul din Craiova

Acest câștig a fost anunțat la doar câteva ore după ce un parior din Bacău a câștigat o sumă consistentă pe cele două meciuri disputate marți seară în Champions League. Omul a pariat 100 de lei pe scor exact 0-0 la întâlnirile FC Liverpool – Bayern Munchen și Olympique Lyon – FC Barcelona, din prima manșă a optimilor de finală ale Champions League, și a încasat suma de 22.117,78 de lei.

Băcăuanul nu este singurul român care a jucat un astfel bilet. Și un jucător din Giurgiu a mers la casele de pariuri și a mizat pe același lucru. El a decis să investească numai 2 lei pe bilet și a avut un câştig de 586 de lei.