Fotbal intern

Un om din interior face dezvăluiri despre CFR Cluj: “Asta e strategia”

20.05.2018 | 13:47
Un om din interior face dezvaluiri despre CFR Cluj Asta e strategia

Dan Petrescu poate obţine al doilea titlu din palmares în acest sezon de Liga 1. Dacă se impun cu Viitorul, cei de la CFR Cluj vor avea locul 1 asigurat, indiferent de rezultatul partidei dintre FCSB şi Astra Giurgiu.

Înainte de această partidă, Liviu Ganea, fostul atacant al celor de la CFR Cluj a vorbit despre declaraţia preşedintelui Iuliu Mureşan, care a spus că vrea să îl ţină pe Dan Petrescu în funcţie la fel ca pe Sir Alex Ferguson“Cei de la CFR Cluj, înainte de fiecare meci, spun că totul este bine. Mureșan trebuia să declare că vrea Dan Petrescu să fie care Ferguson după meciul cu FCSB. Șefii de la Cluj vor să țină lucrurile la locul lor, să arată că totul este în ordine și că e calm la echipă. Dar de multe ori li s-a spus antrenorilor «Stai liniștit! Mergem pe mâna ta, avem o strategie», iar la puțin timp după a fost dat afară”, susţine Liviu Ganea.

Liviu Ganea, despre strategia CFR Cluj: “Oricum cred că Dan Petrescu va pleca”

Fostul atacant din Gruia împarte părerea lui Gabi Mureşan, potrivit căreia Dan Petrescu va pleca de la CFR la sfârşitul acestui sezon: “Celor de la Cluj le place să asigure pe toată lumea că totul este în regulă, chiar dacă în spate au luat alte decizii. E strategia lor de mult timp, de ani de zile. Spun «Dan, stai liniștit că vrem să antrenezi aici 15-20 de ani». Dar după următorul meci poate fi altceva. Oricum, eu cred că Dan Petrescu va pleca în vară. Nu știu nimic, nu am informații, dar așa cred”, a declarat Liviu Ganea la TV Digi Sport.

De altfel, nici Dan Petrescu nu pare foarte convins de oferta lui Iuliu Mureşan: “Mie îmi place stabilitatea şi mi-ar plăcea şi mie să fiu ca Ferguson, adică să decid tot cum decidea el la Manchester transferurile, tot. Şi a stat foarte mult. Normal că mi-aş dori, dar nu am încredere în fotbalul de azi că e posibil”, a spus “Bursucul”.