Sport

Un parior a dat lovitura cu un bilet întins pe 5 zile! Care sunt recomandările zilei pentru o combinație câștigătoare!

Biletul zilei de ieri a fost la un pas de reușită! Odată cu reluarea competițiilor interne au revenit și recomadările de top marca FANATIK.
17.10.2021 | 14:00
Un parior a dat lovitura cu un bilet intins pe 5 zile Care sunt recomandarile zilei pentru o combinatie castigatoare
Din cele 15 meciuri alese, pariorul nostru nu a omis de pe bilet victoria României în fața Armeniei!
ADVERTISEMENT

Ieri, v-am prezentat un bilet de cotă 28 din 7 meciuri, care a fost la un mic pas să fie câștigător. Vezi aici pronosticurile pe care le-am plasat și meciul pierdut la un singur gol! 

Avem și astăzi câteva propuneri din oferta bogată de evenimente, dar înainte de toate mai avem de prezentat un bilet de excepție, un BIG WIN încasat de un parior inspirat din jocurile echipelor naționale din această săptămână.

ADVERTISEMENT

Victoria in extremis a Turciei și “bomba” de la Osijek, momentele cheie de pe biletul câștigător!

Este vorba de un bilet pe 5 zile, alcătuit exclusiv din soliști, un mix între disputele din Europa, zona CONCACAF și zona America de Sud. Poți miza și tu pe astfel de bilete pe mai multe zile, mai ales că săptămâna viitoare este plină de evenimente, urmând să revină cupele europene (Champions League, Europa League  și Conference League). Cu această ocazie, poți profita și de oferta spectaculoasă din această lună de la SUPERBET!

Grosul jocurilor s-au disputat luni. Pariorul a mizat în general pe favoritele certe, pronosticând și victoria României în fața Armeniei. Piatra de încercare a biletului a fost la Riga, acolo unde Turcia s-a impus greu în fața Letoniei, cu un gol din penalty marcat de Burak Yilmaz în minutul 90+7.

ADVERTISEMENT

În rest, succese pe linie, un x2 inspirat la Slovenia – Rusia, dar și un pronostic incredibil la Croația – Slovacia, în fapt, cheia biletului! Deși un număr impresionant de tichete au fost pierdute pe victoria gazdelor, pariorul nostru a mizat că trupa lui Marek Hamsik nu va pierde la Osijek, pentru o cotă uriașă, 2.80!

Marți, fericitul câștigător a avut mici emoții la Faroe – Scoția, cu golul oaspeților picat târziu, după o fază care a avut nevoie de consultarea arbitrajului VAR, dar restul jocurilor au fost practic fără istoric.

ADVERTISEMENT

Miercuri a fost zi de pauză, iar biletul a continuat cu două meciuri de noapte, din CONCACAF. SUA a câștigat cu ceva emoții ,2-1 cu Costa Rica, în timp ce Mexic n-a avut nicio problemă în El Salvador.

Ultimul joc, un fel de cireașa de pe tort, a fost și singurul meci din zona America de Sud. Argentina – Peru, victorie scurtă a echipei lui Messi, un 1-0 stabilit înainte de pauză de Lautaro Martinez.

ADVERTISEMENT

Cu 15 meciuri și o miză simbolică de 20 de lei, pariorul nostru s-a trezit înainte de weekend mai bogat cu 40.000 de lei. Poți încerca și tu astfel de bilete și poți profita de oferta  specială din această lună de la SUPERBET! 

 

 

 

 

Ce jucăm azi pentru un bilet câștigător!

Revenind la evenimentele de azi, am găsit câteva meciuri care în mod normal n-ar trebui să lipsească de pe bilet!

Din top 5 campionate, avem două jocuri spectacol. Bayer – Bayern, unul din derby-urile zilei, cu ambele echipe capabile să marcheze și Marseille – Lorient, o dispută de 3+ lejer pe Velodrome.

Ca de obicei ne luăm partea leului și meciurile de goluri din primele două ligi din Belgia și Danemarca. Genk, Copenhaga, Brondby, Lyngby sunt echipe de atac, pe care rar le evităm atunci când evoluează în campionatele interne.

Din 8 meciuri am făcut o cotă 43 pe care am plasat-o deja cu o miză de 40 de lei. O puteți juca și voi sau puteți extrage din cele 8 evenimente jocurile care vă fac cu ochiul. Nu uitați însă nici de promoția specială din această lună de la SUPERBET! 

 

 

 

ADVERTISEMENT