Fotbal international

Un parior din Caracal a câştigat din Europa League! Suma uriaşă care i-a intrat în conturi

26.10.2018 | 17:41
Un parior din Caracal a castigat din Europa League Suma uriasa care ia intrat in conturi

Un parior din Caracal a dat lovitura cu două bilete din Europa League. El a mizat aproximativ 1000 de lei pe cele două bilete şi a ajuns la un câştig fabulos de 21.000 de euro (aproximativ 100.000 de lei). Pe lângă confruntările din Europa League, omul nostru a pus şi un meci din Euroliga de baschet, Olympiakos – Maccabi Tel Aviv.

Cele mai mari cote au fost de 1,80, ca Dinamo Zagreb să dea minimum două goluri şi 1,85 la meciul de pe San Siro dintre AC Milan – Betis unde a ales să joace “ambele înscriu”. Olteanul a fost să îşi revendice premiul.

Un parior a câştigat din Europa League! A evitat surpriza de la Salonic

Pariorul a jucat preponderent pe goluri, pe unul dintre bilete fiind 8 meciuri în care a ghicit câte goluri se vor marca în respectivele partide. În plus, el a pariat pe victoria lui Olympiakos pe terenul lui Dudelange, dar şi pe faptul că Anderlecht nu va pierde acasă împotriva lui Fenerbahce. Un alt pariu riscant, care s-a dovedit a fi câştigator a fost plasat pe meciul dintre FC Copenhaga şi Sparta Praga unde omul nostru a mizat pe semnul “Pauză sau Final X”.

Pe unul dintre bilete, caracaleanul a mizat şi pe meciul de tenis dintre Sam Querrey şi Dominic Thiem, încheiat cu victoria lui Thiem, cota fiind una frumoasă, 1,60. Omul nostru a fost inspirat să nu parieze pe PAOK, în schimb i-a ieşit pariul pe acel meci “se marchează între 2 şi 5 goluri”.

Biletele câştigătoare:

Un parior din Caracal a câştigat din Europa League! Suma uriaşă care i-a intrat în conturi
Unul dintre biletele pariorului
Unul dintre biletele pariorului