Fotbal intern

FCSB va avea viaţă grea la Zlatna. Care este planul celor de la Unirea Alba Iulia

26.09.2018 | 16:38
FCSB va avea viata grea la Zlatna Care este planul celor de la Unirea Alba Iulia

FCSB va juca în „16-imile” Cupei României la Zlatna, împotriva celor de la Unirea Alba Iulia. Chiar dacă evoluează în divizia a treia, trupa din oraşul Marii Unirii nu se dă la o parte în faţa roş-albaştrilor.

Căpitanul lui Unirea Alba Iulia, Ciprian Selagea, a anunţat că nu se sperie de puterea ofensivă a vicecampioanei României. Selagea susţine că fotbaliştii de la Alba Iulia ar vrea să ducă meciul în prelungiri şi să îşi joace şansa la loviturile de departajare: “Vrem să ne autodepășim, să ducem, dacă putem partida în prelungiri și lovituri de departajare. Eu zic că la Zlatna forțele se vor egala și FCSB va avea un meci greu cu noi”,  a spus Ciprian Selagea.

Cu toate că au făcut toate eforturile pentru ca partida să se joace la Alba Iulia, gazdele nu au avut de unde să facă rost de banii pentru a juca pe stadionul “Cetate”, fapt ce l-a dezamăgit pe tehnicianul albaiulienilor: “Este trist că nu am organizat pe Cetate meciul, cu 10-12.000 de suporteri în tribună altfel era”, a spus Ciprian Selagea căpitanul celor de la Unirea Alba Iulia.

FCSB va juca împotriva celor de la Unirea Alba Iulia la Zlatna

Cu toate că se joacă la Zlatna, interesul este unul enorm pentru suporterii Unirii Alba Iulia. Zeci de suporteri au format miercuri cozi uriaşe pentru a prinde bilete la partida intitulată „Meciul Centenarului”. Asta în ciuda faptului că preţurile sunt foarte piperate. 70 lei costă un tichet la oficială, 50 de lei la tribună în timp ce la peluze se poate merge la meci cu 40 de lei. Stadionul din Zlatna, care este unul foarte modern pentru Liga 3, are o capacitate de numai 3.200 de locuri. Cu toate acestea, organizatorii au decis să mai pună o tribună mobilă în spatele uneia dintre porţi.

Meciul dintre FC Unirea Alba Iulia şi FCSB se va desfășura joi, 27 septembrie 2018, de la ora 21.30.