Sport

“Uniţi pentru Mihai” a strâns o sumă uriaşă la Oradea! Câţi bani s-au adunat

12.06.2018 | 21:33
Uniti pentru Mihai a strans o suma uriasa la Oradea Cati bani sau adunat

“Uniţi pentru Mihai” a strâns o sumă uriaşă în cadrul evenimentului care a avut loc la Oradea. Cu banii care s-au adunat, Mihai Neşu vrea să ajute toţi copiii care au nevoie de terapii.

S-au acumulat 200.000 de euro, după cum au anunţat organizatorii. Evenimentul fotbalistic caritabil a adunat foştii mari jucători ai echipei naţionale a României, dar şi actuali jucători care evoluează la formaţii importante. Generaţia de Aur a câştigat primul meci al galei “Uniţi pentru Mihai Neşu”, apoi cei din umă s-au impus cu 3-1 în partida cu Prietenii lui Neşu.

“Uniţi pentru Mihai” a strâns o sumă uriaşă

”Dragi prieteni,

Va anuntam cu mare bucurie ca in urma vânzării biletelor, insignelor, tricourilor, calendarelor “UEFAntasticii România 100” cumulat cu donațiile de la sponsorii evenimentului dar și cu donațiile personale, ediția “Uniți pentru Mihai” 2018 a reușit sa adune 200.000 de euro.

Dorinta lui Mihai este sa achiziționeze aparate de la Project Walk din America, locul unde s-a tratat in anii aceștia, și sa specializeze terapeuții pentru a le putea folosi in România. Astfel nu ar fi doar el beneficiarul campaniei ci implicit toți copiii care au nevoie de Terapii la acest nivel.

Aparatura este scumpa dar speram ca ediția aceasta sa acopere cheltuielile pentru primul. Vom continua sa strângem fonduri și pentru al doilea aparat care este deosebit de important și strict legat de primul.
Deja ne gândim la conceptul pentru următoarea ediție… și ne rugam sa ne țină Dumnezeu sănătoși și in putere… mai ales pe
Mihai!! ??

Dacă va căutați un model in viața… priviți cu încredere la Mihai Nesu…

Speram ca v-am adus bucurie in suflete!

Mulțumim pentru tot!”, se arată într-un comunicat remis mass-media de către organizatori.

Uniţi pentru Mihai a strâns o sumă uriaşă
Uniţi pentru Mihai a strâns o sumă uriaşă
Tags: