Fotbal intern

Neșu a inspectat stadionul din Oradea! Hagi și Popescu vin la evenimentul ”Uniți pentru Mihai”

22.05.2018 | 13:19
Nesu a inspectat stadionul din Oradea Hagi si Popescu vin la evenimentul Uniti pentru Mihai

Mihai Neșu a inspectat stadionul ”Iuliu Bodola” din Oradea, acolo unde se va desfășura, în 26 mai, de la ora 14:00, ediția a doua a evenimentului ”Uniți pentru Mihai”. La turneul organizat de Asociația lui George Ogăraru se vor întâlni echipa prietenilor lui Neșu, o selecționată a fostelor staruri ale naționalei României și Steaua, varianta UEFAntastică.

George Ogăraru a postat, marți, pe contul de Facebook o poză cu Mihai Neșu care inspectează stadionul din Oradea. Mihai este prezent tot timpul la ședințe și se asigură ca la Oradea totul decurge conform programului!”, a scris George Ogăraru, pe pagina sa.

Hagi și Popescu vor juca pentru Neșu în triunghiularul de la Oradea

Foștii internaționali Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu și-a anunțat prezența la evenimentul organizat pentru Mihai Neșu la Oradea și vor fi însoțiți de copii lor, Ianis Hagi și Nicolas Popescu. La evenimentul “Uniţi pentru Mihai” vor fi prezenţi printre alții Răzvan şi Petre Marin, Bogdan Stelea, Florin Prunea, Iulian Miu, Miodrag Belodedici, Gabi Popescu, Cosmin Contra, Tibor Selymes, Adrian Ilie, Iosif Rotariu, Adi Popa, Ionuț Lupescu, Costel Gâlcă, Ionel Dănciulescu, Ilie Dumitrescu și Victor Pițurcă.

La Oradea este așteptat și internaţionalul belgian Dries Mertens. Bun prieten cu Mihăiţă Neşu, golgheterul lui Napoli trebuie să se învoiască de la naţionala Belgiei chiar înainte de Cupa Mondială pentru a participa la eveniment. Mertens a fost convocat de selecționerul Roberto Martinez în lotul pentru Rusia. La gală ar putea participa și portarul Carlos, care a jucat la Steaua în returul sezonului 2005-2006 și în turul stagiunii 2006-2007.

Biletele costă între 25 de lei (peluze) și 65 de lei (Tribuna 0). Este disponibilă și varianta de ”familiyticket” la 30 de lei, valabilă pentru trei persoane, respectiv doi adulți și un copil sau doi copii și un adult, fiind vorba despre copii sub 14 ani, aceștia având nevoie de un act care să arate data nașterii la accesul în stadion.