Fotbal intern

Universitatea Craiova-CFR Cluj 0-1. Clujenii, primul trofeu al sezonului!

14.07.2018 | 22:09
Universitatea CraiovaCFR Cluj 01 Clujenii primul trofeu al sezonului

Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE STREAM Supercupa României. Noul sezon competițional din România a debutat în forță, cu meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 19:30 Avem echipele de start la Supercupa României dintre U Craiova şi CFR Cluj:

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Vinicius, Mureşan, Camora – Hoban, Djokovic – Deac, Culio, Mailat – Ţucudean

Rezerve: Vâtcă, Maleș, Cr. Manea, Bordeianu, Costache, Păun, Omrani

U Craiova: Pigliacelli – R. Popa, Gardoș, Tiago – Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Cicâldău, Glavina, Mitriță

Rezerve: L. Popescu, Kelici, Briceag, Markovici, Bărbuț, Mihăilă, Burlacu

? Echipa de start a Științei. Luptăm pentru trofeu! ?

Gepostet von Universitatea Craiova am Samstag, 14. Juli 2018

Avem PRIMUL 11! FORZA CFR!Sa aducem Cupa in Gruia!

Gepostet von CFR CLUJ am Samstag, 14. Juli 2018


Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE STREAM Supercupa României. Spre deosebire de sezonul precedent, cele două echipe au suferit modificări importante. CFR Cluj l-a pierdut pe antrenorul Dan Petrescu, în locul său venind fostul tehnician al Astrei, Edward Iordănescu. Tot la plecări se numără și fundașul central Kevin Boli, pe care Petrescu l-a luat cu el în China. În schimb, CFR Cluj a reușit să îl păstreze pe Billel Omrani, curtat agresiv de FCSB în această vară, și să aducă mai mulți jucători care să completeze lotul, printre care îi numărăm pe fundașul central Adam Lang, milocașul Mate Males sau atacanții Robert Tambe și Giuseppe de Luca.

Sper să nu mai am vreo surpriză negativă, să fiu anunţat că mai are cineva vreo ofertă. Am fost mândru că atât clubul cât şi jucătorii nu au fost foarte disperaţi ca să facă acest pas, să plece”, a spus noul antrenor al campioanei, Edward Iordănescu, la conferința de presă dinaintea Supercupei României.

Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE STREAM Supercupa României 

Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE STREAM Supercupa României. Și U Craiova a suferit modificări importante în această vară. Dacă antrenorul Devis Mangia a rămas pe banca tehnică după ce a reușit să aducă primul trofeu în oraș după 25 de ani, nu la fel se poate spune despre jucători importanți ai oltenilor. Este vorba, de pildă, despre mijlocașii ofensivi Băluțăși Gustavo, care au ajuns la Slavia Praga și în China, respectiv tânărul Vladimir Screciu, care a ajuns în Belgia la Genk. La capitolul sosiri, craiovenii se pot lăuda cu achiziția lui Alex Cicâldău, dar și cu transferul definitiv al fostului internațional Florin Gardoș, cel care a jucat pe noul Oblemenco în returul stagiunii precedente.

Modificări importante și la CS U Craiova

Ultimul mohican din tripleta ofensivă a oltenilor, Alex Mitriță, a anunțat însă că nu are de gând să plece de la Craiova: „Nu este o presiune în plus pentru mine că am rămas la echipă după ce au plecat Gustavo şi Băluţă. Sunt doar de un an la Craiova, nu mă gândesc să plec nici anul următor, mă simt bine acasă”, a spus Mitriță, înaintea partidei împotriva campioanei României.

Supercupa României se va juca chiar pe noul Oblemenco din Craiova, iar atmosfera se anunță a fi una extrem de încinsă. Meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj va începe la ora 20:30 și va fi transmis Live Stream de FANATIK.RO.