Fotbal intern

Universitatea Craiova pierde primul meci din acest sezon! Pe cine dau vina oltenii: “Asemenea greşeli…”

04.08.2019 | 20:15
Universitatea Craiova pierde primul meci din acest sezon Pe cine dau vina oltenii Asemenea greseli

Universitatea Craiova a pierdut primele puncte din acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1. După 3 victorii în primele 3 etape, formația condusă de Corneliu Papură a fost învinsă de Hermannstadt, scor 2-1. Craiova părea că se îndreaptă spre al patrulea meci câștigat în acest campionat, după ce Vasile Constantin a deschis scorul încă din minutul 3, însă golurile marcate în repriza secundă de Petrișor Petrescu (minutul 50) și Ousmane Vieira (minutul 54) au dus la prima victorie a sibienilor din acest sezon.

Universitatea Craiova pierde primul meci din acest sezon

După meciul pierdut cu Hermannstadt, fundașul craiovean Bogdan Vătăjelu a acuzat arbitrajul, dar și oboseala acumulată în startul acestui sezon, în care oltenii au jucat din trei în trei zile. Mai mult, Vătăjelu consideră că forța atacanților sibieni a fost decisivă pentru această partidă.

În prima repriză am controlat jocul, dar în a doua nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat. Ne-au dominat, au jucat cu doi atacanți foarte puternici, iar  noi nu am avut o prestație care să ne onoreze. Este clar și oboseală, dar nu trebuie să ne găsim scuze. Maniera de arbitraj a fost îndreptată spre Sibiu, Am înțeles că e un începător, dar asemenea greșeli…“, a declarat după meci Bogdan Vătăjelu.

Antrenorul Craiovei, Corneliu Papură consideră că oboseala acumulată în meciul cu Honved, care s-a terminat cu victoria echipei din Bănie după prelungiri și loviturile de departaje, a dus la înfrângerea din meciul cu Hermannstadt.

Am avut 1-0 la pauză, am pierdut din două faze fixe, puteam ușor evita golurile. Cred că este vorba de oboseală, am jucat 120 de minute cu Honved, ne resimțim. Noi am controlat jocul, dar treptat am pierdut ritmul. Bărbuț a fost înlocuit că era la capătul puterilor. Trebuie să ne reconectăm pentru meciul cu AEK, să vedem ce greșeli am făcut, să le rezolvăm și să câștigăm joi“, a spus Corneliu Papură.