Fotbal intern

Universitatea Craiova şi-a prezentat echipamentele pentru sezonul 2019 – 2020 din Liga 1. GALERIE FOTO

08.07.2019 | 16:10
Universitatea Craiova şi-a prezentat echipamentele pentru sezonul 2019 - 2020

Universitatea Craiova se pregăteşte pentru debutul în sezonul 2019 – 2020 din Liga 1, iar oltenii şi-au prezentat echipamentele într-o conferinţă de presă. Marcel Popescu, managerul clubului din Bănie, a vorbit despre noutăţile de pe tricouri. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Universitatea Craiova şi-a prezentat echipamentele pentru sezonul 2019 – 2020 din Liga 1

Acesta a prezentat ca o noutate forma numerelor, inspirate de spada leului de pe sigla Universităţii Craiova, dar acelaşi font a fost folosit şi în ediţia 2018 – 2019. Marcel Popescu a vorbit şi despre transferurile pe care oltenii le vor face în această vară.

“Am intrat în săptămâna cea mai importantă din noul sezon competiţional. Sperăm să fie un port-bonheur ce s-a întâmplat în Italia cu echipa de tineret, care are acelaşi sponsor tehnic ca şi noi. Avem 10 meciuri până la prima întrerupere a sezonului, o perioadă complicată, sper ca rezervele cu care este privit potenţialul echipei să dispară. Intrăm cu dorinţa declarată de a face un sezon mai bun decât precedentele şi pe plan european să trecem de primele două tururi preliminare. Vin încă doi jucători, un fundaş central şi un mijlocaş central, vrem să creştem calitatea lotului”, a spus Marcel Popescu într-o conferinţă de presă.

? #LIVE: Lansarea echipamentului oficial pentru sezonul 2019 – 2020. ?#JomaRomania#UCV1948Kit#SustineStiinta

Gepostet von Universitatea Craiova am Montag, 8. Juli 2019

Mirko Pigliacelli nu vrea să plece de la Universitatea Craiova

Şi Mirko Pigliacelli a fost prezent în conferinţa de presă, iar goalkeeperul italian s-a declarat încântat de noile tricouri. Mai mult, fotbalistul celor de la Universitatea Craiova crede că oltenii se vor duela cu CFR Cluj, FCSB şi Viitorul pentru titlu în sezonul 2019 – 2020 şi anunţă că nu va pleca de la gruparea oltenilor.

„Avem tricouri destul de frumoase, le vom purta cu mândrie, sper să luăm măcar un trofeu anul acesta în ele. Adversarii trebuie să se teamă de jocul nostru, nu de ce avem pe tricouri sau nu avem. Nu este important nici numărul de pe tricou, ci să-mi ajut echipa. Vor fi aceleaşi echipe care se vor bate acolo sus, CFR, FCSB, Viitorul şi noi” a spus Mihai Roman, atacantul revenit în Bănie după împrumutul la FC Botoşani. Mă simt foarte bine aici, nu văd de ce trebuie să plec, nu văd ce legătură are echipa antrenorului pe care l-am avut anul trecut cu rămânerea mea la Craiova. Sunt tricouri frumoase, dar important este ce vom juca în ele. Oricum, eu le dau cu bcuurie la finalul meciurilor, mai ales copiilor care mi le cer la stadion. Eu cred că favorite la titlu sunt Craiova, FCSB şi CFR”, a spus şi Mirko Pigliacelli.