Sport

Universitatea Craiova – UTA 0-0. Oltenii dezamăgesc din nou, locul de play-off e în pericol. Cum arată clasamentul. Video

Universitatea Craiova a făcut doar 0-0 pe teren propriu cu UTA Arad și a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie în Casa Pariurilor Liga 1. Chiar dacă au urcat momentan pe 4, oltenii tremură pentru locul de play-off
14.12.2021 | 22:22
Universitatea Craiova  UTA 00 Oltenii dezamagesc din nou locul de playoff e in pericol Cum arata clasamentul Video
Elvir Koljic, Liviu Ion Antal, Nicusor Silviu Bancu si Erico Constantino Da Silva in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si UTA Arad, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, marti 14 decembrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
14-12-2021
21:43

Laszlo Balint e nemulțumit după egalul de la Craiova: „Meritam să câștigăm!”

Tehnicianul echipei UTA, Laszlo Balint, s-a plâns, după meciul cu Universitatea Craiova, de lipsa de concentrare a în fața porții adverse a elevilor lui, în contextul în care arădenii au marcat un singur gol în ultimele șapte partide, în deplasare, cu FCSB, în runda a 18-a.

Cred că meritam să câștigăm Trebuie să-i felicit pe băieți pentru exprimarea de azi. Echipa a jucat bine, a jucat ceea ce am pregătit. Am jucat cum trebuia să jucăm contra Craiovei. Consider că în multe momente am controlat destul de clar.

Nu știu în ce măsură ne ajută acest egal. Din păcate, rămâne problema asta. Avem ocazii, ajungem în situații de finalizare, dar nu reușim să marcăm. Am avut încă un 0-0 spectaculos, cu multe ocazii.

Dar nu vom dezarma, credem în potențialul nostru. Nu i-am lăsat pe băieți să bage capul în pământ. E un moment dificil. Avem atâtea meciuri în care avem ocazii împotriva unor adversari cu forță, dar nu marcăm.

Dar suntem puternici, suntem uniți, iar băieții au încredere. Cu acest spirit trebuie să mergem la Voluntari. Ne așteaptă un meci mai dificil cu Voluntari. E foarte greu de învins. E important să avem această încredere și în următorul meci”, a spus Balint la Telekom Sport.

14-12-2021
20:56

Ioan Hora consideră că a fost eliminat pe nedrept

În prelungirile partidei de la Craiova, Ioan Hora a primit direct cartonașul roșu din partea arbitrului Andrei Chivulete pentru că l-ar fi lovit fără minge pe Paul Papp. Camerele tv nu au surprins momentul impactului, nu au fost oferite reluări, singurul indiciu al posibilei agresiuni fiind buza spartă a fundașului oltean.

După meci, atacantul arădean s-a apărat, susținând că a fost eliminat gratuit: „Păcat că nu am plecat cu cele 3 puncte, Craiova nu a avut un șut pe spațiul porții. La faza cartonașului roșu, cred că arbitrii erau atenți în altă parte. Doar au sesizat că plângea Papp pe jos. Doar a zis tușierul că l-am lovit, atât, el știe. Eu zic că l-am lovit peste mână, brațul meu e vânăt acum…

Dacă am fi avut VAR, cred că în momentul ăsta aveam mult mai multe puncte. acum încercăm să câștigăm fiecare meci. Dacă putem, vedem. Dar noi încercăm”, a spus Ioan Hora.

14-12-2021
20:35

Cum arată clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 după Universitatea Craiova - UTA Arad 0-0

Universitatea Craiova și UTA Arad au încheiat nedecis, 0-0, meciul disputat pe stadionul „Ion Oblemenco” în cadrul etapei a 20-a din Casa Pariurilor Liga 1. Deși au evoluat în deplasare, arădenii au controlat partida și au ratat cele mai multe ocazii de marca, doar imprecizia din fața porții făcând să nu plece acasă cu toate cele trei puncte.

În ciuda acestui nou rezultat dezamăgitor, al șaselea la rând în Casa Pariurilor Liga 1, Universitatea Craiova a urcat până pe locul 4 în clasament, însă în funcție de scorurile care se vor înregistra miercuri și joi în celelalte partide ar putea să cadă în afara Top 6, care asigură prezența în play-off.

14-12-2021
18:27

Universitatea Craiova - UTA Arad 0-0

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+4: Hora îl lovește fără minge pe Papp și vede direct cartonașul roșu.

Min. 85: Ocazie rarisimă ratată de Hora, care reia cu pieptul din 3-4 metri peste poartă.

Min. 70: Miculescu recuperează un balon după o eroare a oltenilor, avansează spre poarta gazdelor, dar șutează slab și Lazar reține.

Min. 66: Lazar apără fără probleme șutul din lovitură liberă expediat de Ubbink.

Min. 61: Vătăjelu și Crețu intră la Universitatea Craiova în locurile lui Bancu și Cîmpanu.

Min. 50: Accidentare groaznică la mijlocul terenului, după ce Koljic și Erico se lovesc cap în cap. Bosniacul Craiovei a fost înlocuit cu Baiaram și a fost transportat de urgență la spital.

Min. 47: Benga recuperează un balon în jumătatea adversă, șutează de la 25 de metri, dar Lazar este atent și reține.

Min. 46: La Universitatea Craiova, Fedele a intrat în locul lui Vînă.

Min. 42: Gustavo pătrunde excelent în careu, îi pasează lui Koljic, care șutează din întoarcere puțin peste bară.

Min. 29: La o centrare de pe dreapta, Miculescu trimite cu capul, din 6 metri, puțin pe lângă bară.

Min. 25: Șutul lui Cîmpanu din afara careului trece peste poartă.

Min. 23: Șutul lui Ubbink trece pe lângă poartă.

Min. 10: Lovitură liberă pentru gazde, Nistor centrează în careu, însă Papp reia cu capul pe lângă poartă.

Min. 1: A început partida.

14-12-2021
17:06

Echipele de start la Universitatea Craiova - UTA Arad

  • Universitatea Craiova: Lazar – Căpățînă, Papp, Screciu – Gustavo, Vînă, Nistor, N. Bancu – Cîmpanu, Koljic, A. Ivan. Rezerve: D. Rusu, Vlădoiu, Bălașa, Vătăjelu, M. Constantin, Al. Crețu, Fedele, Roguljic, Baiaram. Antrenor: Laurențiu Reghecampf 
  • UTA Arad: Fl. Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Shliakov – Passaglia, Batha – Miculescu, Antal, Ubbink – Dangubic. Rezerve: D. Balauru, C. Dima, Bustea, Mercioiu, Fl. Ilie, Medimorec, Isac, Roger, I. Hora. Antrenor: Laszlo Balint

Meciul Universitatea Craiova – UTA Arad are loc marţi, 14 decembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 20-a din Casa Pariurilor Liga 1. Se vor afla faţă în faţă două echipe care nu au mai simţit de mult gustul victoriei, în ultimele cinci meciuri nereuşind să câştige niciunul dintre ele.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – UTA Arad

Întâlnirea Universitatea Craiova – UTA se desfăşoară marţi, 14 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”„ din capitala judeţului Dolj şi se aşteaptă ca pe stadion să fie prezent un număr ridicat de spectatori, majoritatea fanii „alb-albaştrilor” din Bănie.

ADVERTISEMENT

Accesul publicului la meci va fi însă posibil doar pe baza prezentării certificatului anti COVID, care să cuprindă fie schema completă de vaccinare, fie trecerea prin boală în ultimele 180 de zile. Nu se admit testele, nici măcar cele PCR.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – UTA Arad

Partida Universitatea Craiova– UTA Arad se joacă marţi, 14 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, în etapa a 20-a din Casa Pariurilor Liga 1 şi va fi televizată în direct pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport 1. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova, este o vreme rece şi mohorâtă, ca în toată ţara, cu o temperatură maximă de 5 grade, în jur de 1-2 grade la ora jocului, dar fără precipitaţii. Totuşi, se aşteaptă ca în tribune să fie câteva mii de suporteri ai „alb-albaştrilor”. Meciul va fi condus de arbitrul bucureştean Andrei Chivulete.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Universitatea Craiova – UTA Arad

Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, nu se confruntă cu probleme importante de lot. În afara atacantului ceh Wagner, accidentat de mai multă vreme şi cu care s-a ajuns la consensul de reziliere amiabilă imediat ce se va încheia campionatul în acest an, nu există alţi indisponibili.

ADVERTISEMENT

În schimb, Laurenţiu Reghecampf nu este deloc scutit de problema absenţilor. Nu îi are la dispoziţie pe Mateiu, Conte, Houri şi Găman, însă numai ultimii doi sunt importanţi. Incerţi sunt căpitanul Bancu, Pigliacelli şi Koljic, dar la italian se vorbeşte şi despre faptul că acesta ar fi nemulţumit de faptul că a trebuit să îi lase locul între buturi lui Lazar.

Echipele probabile la Universitatea Craiova – UTA Arad

  • Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu, Papp, M. Constantin, Vătăjelu – Screciu, Al. Crețu – Câmpanu, Nistor, A. Ivan – Gustavo. Antrenor: Laurențiu Reghecampf
  • UTA Arad: Fl. Iacob – Vukcevic, Medjimorec, Erico, Shlyakov – Ubbink, Passaglia, Batha, Roger – Miculescu, Hora. Antrenor: Laszlo Balint
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are nevoie maximă de trei puncte

Laurenţiu Reghecampfa recunoscut că echipa sa a scăzut mult nivelul de joc după ce reuşise şase victorii consecutive şi consecinţa a fost căderea de pe podium până pe locul 5. Reghe a declarat că după ce campionatul se va opri până pe 22 ianuarie 2022 se va trage linie şi va urma despărţirea de jucătorii care nu au dat randament.

Şi UTA, care avea ca obiectiv un loc de play-off, este departe de această ţintă, ocupând doar locul 9, la patru lungimi de locul 6, ultimul de play-off. În ultimele cinci jocuri, s-au consemnat trei remize şi s-a pierdut de două ori, absolut nemeritat, acasă cu Argeşul şi la Bucureşti cu FCSB, ultimul în urma unor grave erori de arbitraj.

Cote la pariuri la meciul Universitatea Craiova – UTA Arad

Între două echipe care nu mai ştiu ce e victoria de cinci etape, bookmakerii au decis să acorde cota 1,85 la victorie, deci statutul de favorită, formaţiei oltene, faţă de 4,40 cât a primit UTA dacă va lua ea cele trei puncte. Şi un gol marcat de arădeni, fără a câştiga, cota va fi de 1,55.

În tur, UTA a obţinut o importantă victorie în meci direct, la Arad, cu 1-0, după ce sezonul trecut, cel al revenirii după mulţi ani în primul eşalon, oltenii au luat toate cele şase puncte, 2-0 pe teren propriu şi 2-1 la Arad.

ADVERTISEMENT