Sporturi

Usain Bolt a plecat beat mort dintr-un club din Londra și a uitat să plătească nota! Galerie foto

24.02.2019 | 17:23
Usain Bolt a plecat beat mort dintrun club din Londra si a uitat sa plateasca nota Galerie foto

Usain Bolt s-a retras din atletism și de atunci duce o petrecere continuă. Cel mai mare sprinter din istorie se bucură de viață și a fost surprins chiar în acest weekend cum a ieșit din club într-o stare de ebrietate vizibilă.

Usain Bolt a petrecut în acest weekend până în zori la clubul Toy Roo din cartierul West End al Londrei. Bolt era atât de beat încât se pare că a uitat să plătească ce a cheltuit toată seara. Astfel, cei de la The Sun au publicat mai multe poze cu un angajat al clubului cum stă cu un POS lângă superstarul atletismului mondial și îi cere să își achite consumația.

Usain Bolt a ieșit beat mort dintr-un club din Londra, fără să plătească

Potrivit tabloidului britanic, Usain Bolt i-ar fi spus angajatului că va plăti, dar „nu acum”. Apoi, Bolt a plecat apoi de la locul faptei după ce a fost ajutat de bodyguarzi să urce în mașină. Jamaicanul arăta foarte „șifonat” în momentul în care a decis să plece de la club. VEZI GALERIE FOTO

După ce a decis să se retragă din atletism, Usain Bolt a încercat să intre în fotbalul profesionist, una dintre pasiunile sale din copilărie. Bolt a jucat două partide și chiar a înscris de două ori pentru Central Coast Mariners, formație care joacă în Australia. Cele două părți nu au reușit însă să ajungă la un acord. Așadar, Bolt este deocamdată liber de contract. Considerat cel mai bun sprinter din istorie, recordmenul mondial Usain Bolt s-a retras din atletism în 2017.

Usain Bolt a plecat beat din club în Londra
  • 8 medalii de aur are Usain Bolt la Jocurile Olimpice din 2008, 2012 și 2016
  • 9,58 secunde este performanța cu care Usain Bolt deține recordul mondial pe o distanță de 100 de metri. Record stabilit la Mondialul din Berlin 2009