Fotbal international

Va fi demis Ernesto Valverde după eliminarea din Champions League? Anunțul președintelui Barcelonei

08.05.2019 | 09:49
Va fi demis Ernesto Valverde dupa eliminarea din Champions League Anuntul presedintelui Barcelonei

Întrebarea fanilor echipei FC Barcelona este dacă antrenorul Ernesto Valverde va fi demis după eliminarea din semifinalele Champions League. Imediat după rușinea de pe Anfield Road, președintele Josep Maria Bartomeu a anunțat că pentru catalani va urma o perioadă dificilă, dar a spus că este prea devrfeme să se gândească la măsuri drastice, mai ales că urmează și finala Cupei Spaniei

Ernesto Valverde, în pericol să fie demis după eliminarea din Champions League: ”E dificil să explicăm asta”

”Vom avea timp să reflectăm asupra eliminării şi să ne gândim. Avem Copa del Rey de jucat în trei săptămâni. Anul trecut, la Roma, s-a întâmplat acelaşi lucru. E dificil să explicăm asta, o s-o facem la nivel intern. Conducerea va reflectă adânc asupra a ceea ce s-a întâmplat aici. Acum este timpul să ne concentrăm asupra Copa del Rey, să ne revenim şi să le cerem iertare fanilor Barcei”, a declarat Bartomeu despre o posbilă demitere a lui Ernesto Valverde după eliminarea din Champions League.

”Acum suntem sub efectul eliminării. Ceea ce trebuie să facem este să încercăm să ne revenim, pentru că mai avem de jucat finală Copa del Rey. Vor urmă zile dificile pentru toţi, dar trebuie să ne trezim”, a mai spus președintele Barcelonei imediat după eșecul dur cu Liverpool pentru postul de televiziune Movistar Plus, citat de cotidianul As.

Sergi Roberto și Sadio Mane în duel pentru balon în meciul Liverpool - Barcelona
Sergi Roberto și Sadio Mane în duel pentru balon în meciul Liverpool – Barcelona

”Nu am vorbit cu nimeni, nu există nicio explicație”

Josep Maria Bartomeu nu are nicio explicație pentru njocul modest și pentru gafa uriașă de la golul patru primit de Barcelona: ”O dezamăgire… Îi felicit pe cei de la Liverpool, au făcut un meci mare, au înscris patru goluri. Nu există nicio explicaţie pentru golul al patrulea, poate ne-au luat prin surprindere, poate a fost o greşeală… Nu am vorbit cu nimeni încă, nu e nicio explicaţie. Golul a împietrit echipa. Pentru al doilea an la rând am avut o seară dezastruoasă”.

FC Barcelona a fost învinsă de FC Liverpool cu 4-0 în manșa secundă a semifinalelor competiției și a ratat calificarea în marea finală deși se impusese acasp cu 3-0. FANATIK a fost la meci și Horia Ivanovici vă spune cum s-a trăit minunea de pe Anfield Road. Victoria ”cormoranilor” reprezintă una dintre cele mai spectaculoase ”remontada” din istoria fotbalului.